FREDAG KVÄLL

Bild 1. Jag och Elisabeth
Bild 2. Jag och Clara

ALL BLACK

Hey alla glada! Idag är jag glad riktigt glad. Vet inte riktigt varför men ibland vaknar man bara upp med ett leende på läpparna. Kanske det beror på att det är fint väder. Kanske för att sommarlovet börjar närma sig. Det kan bero på att jag ska på middag hos mina barndomsvänner ikväll eller för att jag hade så jäkla kul igår kväll. Visst fan är jag bakis, men när livet är så bra då bryr man sig inte.
Bilder från gårdagen kommer upp så fort ett album ploppar upp få fb, tills dess får ni njuta av Columbines dösnygga outfit. Fan (rent ut sagt) vad helsvarta outfits är underskattade!

SECOND HAND

Ska på middag med paps nu och såhär ser jag ut.
Jonathan tyckte de vanliga dagens-outfit-bildena var tråkiga, så jag testade en ny pose...
Jacka från Ralph Lauren (gammalt second handfynd), jeans - Tiger of Sweden, Topp - Hunky Dory.

EMPIRE STATE OF MIND

Hey och förlåt för dålig uppdatering men jag har precis tagit igen mig efter en galen helg och karneval. Idag står plugg inför sista provet för den här terminen på schemat, därefter ska jag engagera mig lite mer i bloggen igen. Lev väl!

Photos: icanteachyouhowtodoit

FRÄSCHT

Verkligen! 5 av 5 toasters. Nu ska jag på Showen och Revyn, vi hörs lite senare...

KARNEVAL

Hej alla glada! Nu ska jag kila ner till apoteket och fixa lite grejor, efter det blir det karneval. Jag tycker verkligen extra synd om alla som inte bor i Lund denna helg. Hursom, klockan tickar...
Kläder från Ralph Lauren, Acne, Converse, H&M och Alexander Wang. Tjenixen!

SHOPPING

Shoppade just loss på H&Ms hemsida. Jag är för lat för att slåss inne i affären i morgon, så jag får helt enkelt leva med att mina fashion against aids-plagg kommer anlända lite senare för mig än för de modiga som köar i morgon. Vad jag köpte får ni inte se förrän jag har det på mig. Lite spänning i vardagen ska det allt vara...

H&M HÖST/VINTER 2010

WOW säger jag bara angående H&Ms höst och vinter. Här kommer lite av mina favoriter och bara så ni vet så pix paxar jag den beiga skinnjackan!
Photos: Columbine Smille
Nu ska jag ta en lång dusch och sen fixa lite inför imorgon som nog kommer att bjuda på fint väder. Shit måste ta fram sommarkläderna från vinden... Nu fick jag ett plötsligt craving efter melon, hmm, får nog kila ner till affären. Vi hörs imorgon, lycka till på fashion against aids, Chip chip!

TOPSHOP

De här skorna är ju bara för fina. Ska nog slå till på dem, måste typ det.

LAST WEEK



DET SLOG MIG att jag glömt visa upp ponchon som jag slog till på förra veckan. Ni ser den längst upp till höger. Jag måste säga att jag faktiskt är väldigt nöjd med den.

H&M AGAINST AIDS



GODMORGON! HAR VARIT uppe i någon timme nu och lagt upp strategi över hur jag ska gå till väga när jag ska in och slåss för fashion against aids kollektionen. Kom ganska snabbt fram till att det viktigaste är att komma över en bakre klänningen på bilden. Gör jag det kommer jag bli så oförskämt nöjd. Troligtvis kommer jag ju då också vilja bära den under hela karnevalen, alltså kommer vara i ett helsickes skick på söndagkväll. önska mig lycka till!

CHLOË SEVIGNY

En cool brud med alltid lika klockrena outfits! Nu ska jag däcka i sängen, ska upp tidigt i morgon, natti!

DAGENS

HHar blivit sjuk igen. Usch och fy, men en sliten Josefine tog sig ändå samman och tog en dagensbild idag. Den må inte vara den mest spännande, men det är alltid något.

TLF FOR WEEKDAY

The Local Firm för Weekday. Gud vad spännande!

TWO OF US

Urdrag ur Vogue Nippons juninummer som jag gillar. Tänkte passa på att slänga in ett citat här också, "Fashion is a MUSE, you must seduce her." Nu ska jag springa iväg och träffa Josefina, Later...

ANNA DELLO RUSSO






GODMORGON! NU INNAN jag kilar in mot stan tänkte jag bara bjuda på ett litet tips. Upptäckte nämligen att otroligt inspirerande italienska Anna Dello Russo har en egen grupp på facebook där det finns en bit över 200 otroligt snygga och inspirerande bilder på henne. Den är verkligen värd att kolla upp!

GO WILDCATS!




TURBAN



TVINGADES FÖRDRIVA EN hel del tid i stan idag. Det är vid sådana tillfällen jag är så fruktansvärt tacksam över att Lund åtminstonne har bra secondhand-shopping. Hittade faktiskt väldigt mycket fint, och lite av det slog jag till på. Där bland en knallgul sjal som är perfekt att knyta en turban av. Är faktiskt väldigt nöjd och kommer börja använda den så fort jag bara kan!

photo, fashionsquad

SOVDAGS

Jättesöt bild från i torsdags på Andrea och mig.

Nej nu är det dags för mig att sova! Har precis pluggat färdigt, puh. I morgon tänkte jag faktiskt ta mig friheten (fint ord) att sova ut riktigt länge. Rör mig nog inte mot skolan förrän vid halv elva. Anywho, nu är det detta som gäller, nödvändigtvis inte i den ordningen: duscha, tvätta av smink, göra te, läsa lite i min bok och slutligen dra duntäcket över huvudet. Natti! (Fick förresten jobb idag, berättar mer om det i morgon)

MOSCHINO

Wehey! Det verkar som, enligt statistiken, lite nya läsare hittat hit? Gud vad kul, kommentera mera. Jag älskar alla sorters kommentarer.
Idag köpte jag band till karnevalen. Det är väl ingen i Sverige som missat att det är LUNDAKARNEVAL om 4 dagar?!

GOD BLESS US ALL

Man kan inte säga något annat när man tittar på Acnes A/W 10-skapelser. Pix pax för pumpsen längst till höger och jackan och nej förresten, jag tar rubbet!
Photos

DAGENS INSPIRATION

Oförskämt snyggt!
Photos

COUNTDOWN

Ska testa på lite större bilder i fortsättningen. Idag har jag enbart pluggat och fy vad glad jag är nu! Två matteinlämningar avklarade, ett prov to go. Till helgen är det karneval, tjoho! Därefter lite trevliga events och sedan är det S-O-M-M-A-R-L-O-V! Började planera lite idag inför detta underbara lov som troligtvis kommer bli fantastic.

Kände mig lite lat idag så jag körde lite safe med jeansskjorta, jeans, skinnkavaj, ankelboots och min bebis.

SHOULD I?

Borde jag? Kanske inte riktigt säsong, eller jo förresten i Lund är det tamejfan fortfarande läge för päls. Det är i alla fall en sådan här päls jag vill bära i vinter. Sen är den ju ganska billig också. Tål att tänkas på, vad säger ni?

BARBOUR

Fy vad tråkigt väder det är ute, och jag som ska träffa Clara snart. Hmm, vad ska man ha på sig? Tänkte typ köra en Olivia Palermo med min Barbour, vet dock inte riktigt hur snyggt det blir till jeans (för kallt ännu för shorts). Ni får se! Jag kommer i alla fall bära min Barbour som hon när det är vår vilket det lär bli i typ Augusti eller något...

SATURDAY I'M IN LOVE

Acne, let us just leave it at that.

VAD HÄNDE?

Fyfan vad jag inte känner mig snygg just nu. Nä det här håller inte, hann bara precis öppna matteboken och nu känner jag att jag måste duscha! Plus att det spöregnar här i Lund, vadan detta? Efter vad jag sett och hört är det strålande sol i huvudstaden.


LONG TIME NO SEE





Ja, det kan man lugnt säga. Min dator tycks nämligen ha kommit in i trotsåldern och vägrar mer eller mindre helt att fungera.
I och mer att jag känner mig helt fruktansvärt sliten så blir det ingen "tyska milen" för min del iår. Ska istället in till stan och möta upp den snygga tjejen på bilderna ovan, vilket troligtvis blir minst lika bra!

photos, stockholmandsouth

TORSDAG NIGHT

Eftersom jag "mår som jag förtjänar idag" tänkte jag bara slänga mig på soffan och dö. Bakfyllan slår verkligen hårdare ju äldre man blir. Kvällen började som alla vet hos Els, tack! Därefter mötte jag upp min syster och in på Myntha vilket var riktigt chill!
NU SKA JAG SOOOOVA, under tiden kan ni ju njuta av två bilder från gårdagen.
Fanny och moi
Andrea och jag
Puss

ELSKI

Nu ska jag osminkad och snygg hem till Els och hjälpa henne fixa inför kvällen. Hoppar i någonting mer obekvämt där! Hörs i morgon, tjooo och trevlig torsdag!
Hahah fråga mig inte varför jag ser så fruktansvärd deprimerad ut... Byxa från H&M, kavaj från Zara, Linne från H&M Trend och Alexander.

SEG TJEJ

Förlåt för segt bloggande. Här kommer i alla fall lite bilder från dagen to make it up.
Söt tjej trots facerapen
Anonym tjej som är sjukt fashion (inte på allvar haha)
Älskar ringar, ge mig

SEXY SHOES

Fuck maths. Why study when you can blog?

Hur många skor är för många skor? Finns det någon formel för det? Typ som den geometriska talföljden. Är det så fall en oändlig talföljd eller en ändlig? Försöker göra matten intressant, det går sisådär bra...

MY DAY


SHOPPING



Ni får ursäkta de jäkligt dåliga bilderna, men jag har inte riktigt lär mig how to worka självutlösaren på ett bra sätt. Idag träffade jag Els, vi fikad, trevligt som vanligt. Fångade tyvärr ingen bild på snyggingen eftersom jag glömde minneskortet hemma, tummen upp! Därefter gick vi in på H&M och det var där jag haffade denna svarta maxiklänning (ja jag vet, en till!). Men sanningen är den att denna faktiskt inte ser exakt likadan ut som min andra från Urban Outfitters. Haffade även ett par byxor. De kommer nog ingå i morgondagens outfit så håll utkit!

På bilden har jag vita Converse, svart maxiklänning från H&M (ny!), kofta från Filippa K och min nya bebis. Vi hörs imorgon, studierna väntar, suck...

FANTASTIC

Helmut Lang, fantastic.
Nu ska jag äta. Återkommer snart med ett lite längre inlägg och dagens shopping!

RED+BLUE+STUDS

Idag tänkte jag kila iväg till skolan iförd detta:
Skor - Converse, jeansskjorta - Gina Tricot, jacka - H&M, väska - Alexander Wang

KLUMPEKLOSSAR

Jag har verkligen en förkärlek för riktigt klumpiga skor!

KVÄLLENS

Jeans - Gina Tricot, Skjorta - Acne, Halsband - H&M, väska - Alexander Wang.

SÖNDAGSLÄSNING

Idag byter jag matteboken mot ELLE!

VARIFRÅN?

Förjäkla snygga skor det där. Upplys mig gärna om någon vet var de kommer ifrån samt om de fortfarande går att få tag på. Ser ut som Edelman, men inte har Kling sådana?! Fnurlar även på om de kommer från fantastic Whyred. Hursom, nu, sova!
Photo

QUEEN OF POP

Madonna, släng dig i väggen, för gud vad jag längtar tills den 19 november!

BABY

Mitt allra första inlägg. Japp, jag har blivit med Alexander Wang nu, Jag håller ändå alltid vad jag lovar, haha! Är faktiskt riktigt glad och jag och Alexander har börjat bekanta oss. Tyvärr är han, som de flesta vet, lite tung men än så länge kommer vi riktigt bra överens.

EN DOFT AV LÄDER

Smygkik

NYKLIPPT

Nu ska jag träffa J en sväng därefter blire Claddan! Klippte mig idag, såå skönt, älskar verkligen att klippa av alla slitna toppar. Idag inviger jag (typ) mina nya converse. De andra köpte jag i Sthlm för inte särskilt länge sedan men de ser redan förstörda ut... Vet inte hur många par converse jag slitit upp.
Kör förresten osminkad idag, superskönt!!

DARLINGS

Jag har glidit in i någon form av Conversekoma och vill ha alla färger alla modeller. Just nu är jag fruktansvärt sugen på dessa från samarbetet mellan just Converse samt Missoni!

HELLO JOSSA

Nu är jag med Jossan, inget nytt där. Idag hjälpte jag henne att tvätta, "Josefina, här kan jag sitta och ... "


TISDAG

Hej igen! Idag sprang jag ner på stan efter skolan då det var 30% på Pavement, score. Jag köpte ett par converse, till, ni får nog se dem på snart.
Bilden är inte den finaste på mig, ser lite berusad ut minst sagt. Den är dock mycket fin på Au och mitt hår ser väldigt friskt ut!

FRÄSCHT


Dagens/veckans/månadens/årets-vill ha!

Väska - Miu Miu
Skor - Givenchy
Ring - Dominic Jones
Hatt - Vet ej

JUST NU

Jag sitter på en cirkus och pluggar. Ni skulle bara veta vilka nutjobs det sitter på Marthas efter klockan 6...

MÅNDAG

Idag är det måndag, okej nu kör vi!
Idag lever min lugg sitt egna lilla liv!

VÅRSOL OCH STUDENTSÅNG

Idag är det sol och vår ute, äntligen! Det firas med ballerina och tunnare jacka. Igår var jag självklart iväg och lyssnade på studentsångarna. Det har kommit att bli en oundviklig tradition för mig. Får alltid rysningar i hela kroppen när kören tar ton och sjunger Vintern rasar. Nu återstår det bara att magnolian slår ut, sen är det fan sommar...
Idag ska jag iväg och träffa Josefina, Afnan samt hennes bfriend, spännande.
Ursäkta för det minor messet vi har i hallen just nu. Jag möblerar om mitt rum!

ÄLSKADE LUND

Jag älskar verkligen Valborg i Lund!
ps. Hur vänder man bilderna?

RSS 2.0