HALVNYTT

Nämen ser man på vad jag, otippat nog, hittade när jag klickade runt lite på nätet. Exakt en sånhär väska köpte jag nämligen för några veckor sedan, secondhand. Är otroligt nöjd med köpet. Åtminstone mockan är äkta och inuti har den många fiffiga fack. Att jag bara behövde lägga ut 30:- för den gör också det hela väldigt mycket bättre.
Photo Hel looks

SMAKPROV

HEMMA! Jag har haft ett helt fantastiskt lov och ångesten över att vara hemma igen börjar komma. Det är i min mening aldrig kul att anlända hem efter en resa, ännu mindre till ett snö-slaskigt Skåne som ovan marken ser ut som Sibirien. Nej, nu ska jag sova bort migränen jag fått av skräniga norrmän, skrikiga barn och diverse andra huvudvärks-framkallande-människor. Vi hörs sedan!
Mössa Moncler, Jacka Roxy och skidglasögon från Oakley.
Fler bilder trillar nog in senare.

PERFEKTION

Åh herregud! Jag är mållös..denna outfit är rena drömmen. Perfekta kombinationen av ljust och mörkt, hårt och mjukt, olika material..Detta kommer mer eller mindre kopieras rakt av kan jag säga.

DENIM DANCING

Lovet har bara börjat, och jag önskar redan att det ska ta slut. Eller njae, inte riktigt... men i princip. När min vän Emma kommit hem från alperna ska det nämligen beställas från topshop. För min del räcker inte pengarna långt, men jag har iallafall så det räcker till dessa skönheter. Dock är rädslan för att de ska vara slut när vi väl ska beställa ganska stor. Men får väl helt enkelt hålla ut och hoppas på det bästa.

NYTT I GARDEROBEN 2

Och här kommer ytterligare nykomlingar i garderoben. De ljusa Cholé-inspirerade kilklackarna till vänster på bilden ovan. Klacken är otroligt smal och har inte någon platå, men trots det är de väldigt sköna att gå i. Jag gillar dem starkt! De kommer från Zara och kostade 799kr.
photo: Frida

NYTT I GARDEROBEN

I och med att min uppdatering varit urusel de senaste veckorna har jag ju inte visat upp något utav mina senaste inköp. Men nu ni. Scorett på storgatan hade utförsäljning på rubbet föra helgen, och av en ren slump ramlade jag i i kaoset. Där slutade det med att jag fick kopiorna av Alexander Mcqueens skor, på bilden ovan, med mig hem för en billig peng. Måste säga att de faktiskt är rusikgt lika och att jag är väldigt nöjd.

GÅRDAGENS

Som sagt så har ju lovet äntligen kommit, vilket troligtvis kommer göra att jag har lite mer tid för bloggen. Först ut kommer mitt andra outfitinlägg. Att ta outfitbilder är ju som sagt inte min starkaste sida, men nu ska jag faktiskt försöka bättra mig. Jag hade bland annat min nya kavaj på mig. Spana in axlarna (som man ser tydligast på den andra bilden), är de inte bara helt underbara ?
Kavaj Topshop, Tröja Monki, Skor Dinsko, Skärp + Byxor Zara, smycken Second hand

VI SES I BACKEN

ÄNTLIGEN! Nu (om cirka 5 timmar) drar jag med papi och broder till kära Val d’Isère. Vi har varit där en gång tidigare för två år sedan men systemet är stort och det finns många oinvigda backar kvar för vår del. De franska alperna är helt klart bäst och många sportlov har spenderats just där, till största del i Val Thorens. Vi flyger i alla fall från Sturup och landar i Grenoble, därefter väntar en 3 timmars lång färd upp i bergen, och jag måste erkänna att jag älskar dessa bussturer. Det är galet mysigt att sitta och lyssna på musik i sin iPod, titta på film pådatorn eller bara läsa en bra bok. Det är inte ofta man får tid till sådant. Ju längre man färdas desto vitare blir landskapet och till slut kör bussen på kringel-krokiga vägar som leder upp till hotellet. Hela byn är upplyst och laddar för en ny händelserik vecka (8).  Det blir inte mycket bättre än så!

Hoppas alla får ett underbart sportlov, det kommer i alla fall jag ha. Jag lär nog inte blogga särskilt mycket, det beror på hotellets internet. Jag ska dock försöka, annars ses och hörs vi om en vecka!

Later skaters

Ja, hela väskan är min - och nej, jag kan inte konsten att packa lätt.

BUSY FRIDAY

Usch vad kass man har blivit på att uppdatera men jag har haft full rulle hela dagen. Vi beger oss ju snart mot Frankrike och en jag hade en massa ärenden att springa. Jag bloggar igen innan taxin tutar... Tog en snabb bild innan jag härjade ner på stan, den visas ovan.

HELMUT LANG S/S 10

What can I say? Detta kallas perfektion.

J.DAUPHIN

Jag tackar gudarna för Johanna Dauphin. Hennes smycken är helt fantastiska!

VECKA 8

Nu är det bara två dagar kvar tills vi åker, det ska bli så skönt. Förra året var jag, broder och pappa i Sierra Nevada och åkte skidor, men de första dagarna spenderades i Madrid. Detta eftersom min bror pluggade där då. Bilden nedan är från just avstickaren vi tog till den spanska huvudstaden.
Jag och storebror. Visst ser jag ut som en storasyster på denna bild!?

ELLE GREECE


Här ser ni, om jag inte har helt fel för mig, några bilder från grekiska elle. Hur som hellst, så faller iallafall de två översta bilderna mig helt i smaken.
Efter många om och men så har också mina kläder från Topshop kommit nu, och fy bubblan vad jag är nöjd. Har också köpt en del andra grejer som jag kommer visa upp lite senare. Men först ska här sovas!

DET ROSA SOM LIGGER OVANPÅ VARDAGEN

Detta är så mycket av en outfitbild ni får idag, och ja Carro det var meningen att min bh skulle synas igenom tröjan.
Mitt fina, host, gigantiska leende som jämförts med mat-Tinas, är det en komplimang? Haha
Efter skolan mötte jag upp med Hanna, hon var som vanligt jäklans snygg!

A GOOD REASON

Inte precis världens vårigaste outfit, men ack så underbar. De där plaggen hade jag kunnat bosätta mig i helt och hållet. Sitter i detta nu och skriver en uppsats och klickade ihop denna outfit då jag kände att jag behövde påminnas om varför jag pluggar så hårt om jag gör i skolan. Nu kommer jag ihåg.


FRÖKEN SVÅR

Jaha då får ni dagen som gått i lite bilder. Dagen inleddes med råplugg till matteprovet jag hade i eftermiddags, det gick ok. Det var ett alldeles för stort prov på för kort tid, men nog om det... jag kan snacka om vad som är fel på Agardh i en timme. Någon gång i framtiden kommer ni definitivt få ta del av mina frustrationer, men icke idag. Idag ska jag vara positiv, det bestämde jag mig för imorse. Efter "provet" (snarare en halv mattebok) fikade jag med Clara! Vi diskuterade som vanligt allt mellan himmel och jord. Dock fastnade jag för snacket om Elitklasser. Det är klart sådana ska finnas! Clara, vi är helt eniga på den punkten. Konstigt att det bästa jag vet är att snacka politik, sen om det är med någon som håller med eller inte spelar absolut igen roll...
Bilden ovan är på Clara, the world's greatest. Hon har på sig Thomas Sabo-armbandet som hon fick av mig i födelsedagspresent. Alltid lika kul när man ser det hängandes på hennes arm.

Kostymbyxor - Lindex
Tshirt - H&M
Jacka och sjal - Zara
Skor - Nilsson
Nu ska jag hugga in i läxor...(inget nytt där)

A PIECE OF ME



Så här såg jag ut idag. Bild nr 1 är av lite sämre kvalité då den är tagen med min mobilkamera...
Jeans - Tiger of Sweden
Blus - Acne
Skor - Nilsson

DIANA ORVING


HAPPY VALENTINE'S DAY

Hoppas alla har haft/har en trevlig alla hjärtans dag! Jag fick en liten present av pappa idag, för att jag varit så flitig denna helg, gulligt tycker jag.
Min favorit är den längst till höger, alltså Dior Addict 2.
Miss Dior Chérie, Dolce Vita, J'adore, Midnight poison, Dior Addict 2.
Imorgon börjar allvaret!

STARS & FRINGES


I CAN TEACH YOU HOW TO DO IT

icanteachyouhowtodoit

A QUICKIE

Lite snabbt sådär, på väg ut på bus i Lund...
Snyggt. Snyggt. Snyggt. Snyggt.
modelsoffduty

Jag fick kostymbyxorna från Lindex igår förresten, sjukt snygga. Dem får ni nog se snart...

GUTEN MORGEN

GOD MORGON! Idag är det biblioteket och studier som gäller. Vi får se vad som händer ikväll lite beroende på hur mycket jag får gjort idag. Förhoppningsvis hinner jag träffa vänner. Inget mer bloggande idag. Hörs i morgon, chip chip!


Feeling pretty sleten, vilket man kanske kan se på påsarna under ögonen. Ge mig det välbehövda lovet nu.


VAL DI'SÈRE

GUD VAD jag längtar efter vecka 8 och Val D'isère nu, det är helt galet. Det finns inget bättre än skidåkning, afterski, pjäxdans, utekvällar, ja rubbet.
Eftersom jag inte hittar någon bild från förra sportlovet som spenderades is Sierra Nevada, får ni ytterligare en sommarbild.
Nyhamnsläge sommaren 09, volangblus och shorts från Ralph Lauren.
Det är faktiskt lite jobbigt att man inte har några pigment och aldrig kan bli brun...

JUST NU

TJAAAA idag är det fredag vilket är riktigt nice. Dock ska jag plugga HELA helgen, men det är lugnt. Matte är kul... Sista köret innan lovet, yay!
Idag glömde jag kamerans minneskort hemma, vilket har resulterat i dålig uppdatering, sorry. Idag har jag pluggat och fikat massor. Just nu sitter jag och Josefina och beundrar våra fina nyinköpta ringar.
Ring H&M 39,50 kronor! (Jag älskar att det ser ut som Josefina försöker äta upp sin hand på denna bild).

CASUAL WEDNESDAY

Inlägget från igår verkade försvinna (HMM?), texten pallar jag inte skriva om men här kommer i alla fall bilderna.

STUDIER MED KARIN

IDAG BLEV det ingen dagens outfit-bild, tyvärr. Däremot får ni bilder på mina hallonröda läppar samt pluggdejten med min fina kompis Karin.
Jag sminkar mig alltid enbart med I.D. (sedan 1 år tillbaka) men idag prydde jag mina läppar med ett hallonrött läppstift från Make Up Store. Usch vad min hy har försämrats, det blir alltid så på vintern när man kletar in ansiktet med all dessa krämer...
Alltid lika snygga Karin som jag känt i ca, hör och häpna, 14 år.

LONG LIVE THE QUEEN!

JAG TÄNKER inte skriva något onödigt långt inlägg om hur gammal han blev eller varför han gjorde det. Bara några få ord som får fungera lite som en tyst-blogg-minut. Det som hänt är fruktansvärt tragiskt och jag kan fortfarande inte greppa att han är död. Ett som är säkert är i alla fall att vi förlorat en av modevärldens största stjärnor och att världen, den 11 februari 2010, blev en gråare plats. Nu är showen över för Lee men det han gjort för modet kommer alltid leva kvar. Rest in peace Alexander McQueen! Du är redan en legend.
'
En bild från hans senaste kampanj, ett konstverk. Som vanligt.

KVÄLLSDRÖM

MÅSTE tipsa om en hemsida med snygga smycken. Om ni är sugna på allt från vassa ringar till gulliga halsband ska ni klicka här!

Nej, nu ska jag återgå till att lyssna på Lars Winnerbäck, räkna polynom samt dag(kvälls?)drömma om sommaren och att resa iväg. Trevlig kväll!

Nyhamnsläge 09, blus från Odd Molly

NYC 09, klänning från Tiger of Sweden

Båstad sommaren 09
Madrid 09, tunika från Odd Molly samt solisar från Ray Ban
London 09 (Såg Britney Spears Circus, bästa konserten någonsin).

LOVELY TUESDAY!

AHH happy girl! Jag (eller kanske rättare sagt pappa) köpte nyss dessa apsnygga braxor från Lindex. Det är precis sådana jag velat ha jättelänge. En byxa som liknar Elin Klings från Helmut Lang. Åh vad jag vill ha hem dem nu så jag kan prova dem!


BLACK JEANS

TJAAA, kom precis hem från träning och ska nu köra igång med alla läxor som fyller min kalender, men först ska jag visa jeansen som inhandlades idag. Det är galet svårt att fotografera svarta kläder men ändå. De är i alla fall från Gina Tricot och kan verkligen rekommenderas. Både extremt billiga och sköna dessutom sitter de som en smäck. Ett riktigt kap med andra ord!





Svarta jeans från Gina Tricot, 199 kronor

CFW

COPENHAGEN FASHION WEEK OCH BY GROTH PÅ LÖRDAG. DET GILLAS!

SNAKESKIN



HEJ SVEJS! Här kommer lite bilder på dagens.

Shorts - Maria Westerlind
Topp - H&M (Bettans)
Skor - Nilsson

 


BESLUTSÅNGEST

JAG ÄR väldigt sugen på dessa kilklackisar från Bronx. Ska jag eller inte?

ALMOST MINE

Någon gång i nästa vecka kommer dessa två skönheter dunsa ner i min brevlåda. Behöver jag ens nämna att jag längtar?
På tal om att längta. Våren bör ju faktiskt komma nu. Snön har gjort sitt och jag är fruktansvärt sugen på att kunna gå utanför dörren utan att riskera att få köldskador. Nä, men framför allt vill jag kunna använda klackar utan att bokstavligt talat vara Bambi på isen och att kunna använda mina nitade Jimmy Choo krokodil-skor, som just nu står prydligt uppställda i min bokhylla. Menmen, den som väntar på nått gott..right!?

EGENTLIGEN INGENTING ALLS

Jag och Josefine sitter här i mitt uterum, med var sin laptop i knät och har en väldigt skön kväll tillsammans. Inte så mycket att uppdatera om idag faktiskt. Har i och för sig inhandlat ett antal nya plagg, men dem får ni se imorgon. Nu ska jag återgå till TV-tittandet. Hoppas ni har en fin kväll, CIAO!

ZARA SALE

Denna jeansjacka fyndade jag förra veckan på Zaras rea, gick närmare bestämt på 79kr. Vilket faktiskt inte skadade ett dugg. Jag skulle föredragit storleken mindre. Men priset i kombination med alla underbara detaljer (framsidan är Balmain-inspirerad) gjorde den oemotståndlig. Vi får se hur mycket den kommer till användning framöver, jag skulle faktiskt tippa på att det blir en hel del!

THE HAUTE PURSUIT

GUD så snyggt (som vanligt) - The Haute Pursuit

SECOND HAND

Ja, jag tänkte att i och med att jag faktiskt är ur usel på att fixa bilder som faktiskt har med min stil att göra, så kan jag ju åtminstone bjuda på mitt senaste second hand fynd. Årets än så länge bästa secondhand köp skulle jag nog säga. Den är exakt som jag vill ha den! brunt läder, i den perfekta nyansen, sitter som en smäck. Att den gick på 50kr gör dessutom det hela mycket bättre.

HELLO LOVER

THEY ARE BACK! Så sant som det är sagt, Acnes Atacoma är nu tillbaka även S/S 10 men nu i ny tappning.
m
Visst är de underbara?

JUST WONDERFUL


Har inget roligare än dessa bilder att komma med idag. Båda innehåller dock fasansfullt snygga plagg. Som man troligtvis hade kunnat döda för. Har precis varit ute och gått i två timmar och har skoskav över hela fötterna. Det var allt för mig, ciao!

TODAYS

Skor - Nilsson
Leggings med skinndetaljer - H&M
Linne - Whyred
Skjorta - Gina Tricot
Väska - Thomas Burberry
hey
Gud vad det är svårt att ladda upp bilder, de blir så små...
Idag har jag lekt lite med Affie och nu blir det teater med klassen. Det känns lite drygt att spendera fredag kväll med sin klass men vad ska man göra? Skolan kommer först. Hoppas ni får en trevlig fredag allihopa!!
Be cool stay in school!

TRAMSIG TJEJ

KOM NYSS på mig själv sittandes såhär haha...Bra att jag har igång Spotify på båda datorerna! Nej, nu ska jag sova. Den där skönhetssömnen är ju trots allt viktig. Hörs i morgon!



AFNAN

IDAG FIKADE JAG med min snygga friend Afnan! Då jag varit ovanligt lat med kameran blir det ingen dagens idag. Det får vänta tills i morgon.



Hottie hottie!

GOD NATT!



DENNA bild får avsluta dagen! Nu, sova. God Natt!

PARTEEY

Eftersom hela denna dagen gått åt till att plugga genetik, så har jag dels inte haft någon tid till att uppdatera, och dels inte något kul att komma med. Så ja, det blir ett par bilder från någon hemsida som jag tyvärr inte kommer ihåg vad den heter, hoppas det duger ändå. Nu ska jag i alla fall få mig lite skönhetssömn, SWEET DREAMS!

JAG VILL BLI MED CHANEL

JAG LÅNADE min kompis Josefinas 2.55 ett tag och det var riktigt nice! De lyser verkligen upp vilken outfit som helst. Jag som dessutom är en riktig black-lover när det kommer till kläder skulle verkligen ha användning av denna skönhet.
Chanels 2.55 är väl varje fashionistas dröm?

DAGENS

SÅHÄR såg jag ut idag!
Byxor - Zara
Skor - Converse
Linne- Whyred
Keps - Weekday
Kappa - Zara
Väska - Thomas Burberry

Och jag vet att bilderna inte är de bästa, men vad ska man göra, hellre en mindre snygg bild än ingen alls. Nu ska jag käka naturgodis och skriva hemtenta, kalaskul! TJA!

SKOLAN

TRAMS I SKOLAN
Min fina vän Crystal och moi

TIPS? NÅGON?

DENNA TUNIKA från Whyred köpte jag för ett tag sedan och har sammanlagt nog bara använt den 3-4 gånger... Hm, vet ej hur eller vad jag ska göra med den, sälja eller behålla? Några tips på hur den kan bäras? Den är sjukt snygg egentligen med sitt mönster i siden och bomull. När jag precis köpt den var jag sjukt taggad och hade en massa idéer om hur jag skulle bära den men nu, nu står det verkligen helt still!

THE PERFECT COAT

Jag har länge suktat efter en trenchcoat som skulle är cool. Inte sådär "tråkigt" klassisk. Och nu är den funnen och hemklickad. Den kommer ifrån Topshop och jag håller alla mina tummar för att den ska vara så perfekt som den ser ut att vara på hemsidan. Ni får snart se hur den skönheten ser ut, håll utkik!

INSPIRATION

Hitta hennes blogg här!

ALWAYS ON MY MIND

Här ser ni ännu en bild som är plockad direkt ur min inspirationsmapp. Den får äran att vara en del av den mappen just tack vare den fantastiska outfiten i mitten, som är sådär lagom enkelt snygg på ett sätt som gör att man inte kan slita ögonen från den. Det var denna bilden som satte fart på min jakt efter färgade läderbyxor, som dessvärre inte gick särskilt bra. Menmen, om man ska gå enligt visningarna så lär ju affärerna inom kort fyllas av just sådana byxor. Så det är väl helt enkelt bara till att hålla ut!

ON THE BEACH

Jag har länge haft denna bild i min inspirationsmapp. Men det var först nu som det slog mig hur rätt denna outfit faktiskt är i vår. Åtminstone tre av trenderna är upp plockade. Den blått, hudfärgat och mjukt/sportigt. Och jag gillar det skarpt!

LOST IN SPACE


icanteachyouhowtodoit

KORALL

Vouge Australia March 2010. Underbart snyggt! För det första så är det Abbey Lee som pryder det. Vilket gör det till en självklar hit. Färg-kombinationen korallrött läppstift och ljusgrönt nagellack gör sedan det hela så mycket bättre. Nu gäller det bara att hitta ett bra läppstift i motsvarande nyans.
harperandharley

PICTURE TIME

HÄR KOMMER lite bilder från dagen som gått!





Svaret är nej, jag är inte så arg som jag ser ut!




Lite ballt att en av mina naglar plus halva andra blev svart när fotot togs. (De var röda från början.)




En trött broder







Jag fattar inte vad som är fel på min mac. Kan inte lägga upp bilder på den och detta har pågått i en vecka nu, hm någon som vet vad jag gör fel? (Jag laddar just nu upp bilderna på min andra dator som är en pc...)


HELA REGNBÅGEN TACK

Ända sedan i november har jag varit på jakt efter en mångfärgadpäls. Efter många om och men fann jag vad jag sökte. Ni hittar den på Topshop. Vet inte om den finns i butik ännu, men på hemsidan går den iallafall på £70. Funderar starkt på att slå till. Samtidigt är jag väl medveten om att jag redan har på tok för många pälsar och att värmen, förhoppningsvis!!!, snart kommer.

Linadimoda 4inches topshop

VÅREN ÄR HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN

Är det bara jag som är fruktansvärt trött på vinter, snö och kyla? Nej nu får det vara nog, jag vill klä mig tunt utan att frysa och gå i klackskor utan att halka.


Bilden är från i vintras (jag avgudar min rävpälsmössa, den är väl den enda anledningen till att jag överlever kylan).

Nu ska jag köra igång med plugget, matematik c och polynom, inte särskilt lockande. Jag lägger upp bilder senare från dagen. Chip chip!

BLÄBLÄBLÄ..

Underbart nog så har jag drabbats av någon ny fruktansvärd variant utav vinterkräksjukan och orkar inte göra mycket mer än att ligga i soffan och bara vänta ut tiden. Jo en grej jag gör är faktiskt att förbereda bokning av Londonresa. Fy sjutton vad jag längtar, London är trots allt bland det bästa jag vet! Så nu gäller det bara att jobba ihop en himlans massa pengar. CIAO!

RSS 2.0