FÖRSENAD

Idag fick jag tillgång till en hel rad härliga bilder från midsommar. Här kommer tre sommarfavoriter! Tycker de passar idag eftersom jag kilat runt i höstkläder (!!!) hela dagen. Nej, så får det inte gå till när det är tre veckor kvar av sommarlovet. Ikväll har jag myst lite med min Hanna som jag även ska ut och springa med imorgon, nu jävlar, nu ska jag bli biff haha.
Tyvärr går den sista inte att förstora mer... Imorgon får ni se min shopping från Barcelona!

OH MY F-ING GOD

DEN jackan alltså, shit. Klämde och kände på den på Spirit igår, ville inte riktigt gå därifrån haha...
Bild lånad av Sveriges coolaste blondin.

SWEDEN

Sådärja nu har jag sovit av mig alla förseningar och skrikande ungar. Saknar redan Bacelona, det är en helt fantastisk stad som har ALLT, det dröjer inte länge innan jag är tillbaka där! Nästa utlandsresa blir i augusti och då till Moskva. Nu! Frukost!

NUDE+RED

Nu håller brorsan och jag på med att städa och packa, bläää. Vi lämnar lägenheten klockan fyra och innan dess måste vi ner till stan och göra lite ärenden. Vi hörs i Sverige igen!

En halvdagens: väska Alexander Wang, klänning H&M (3 euro!!!) och till detta hade jag röda låga Converse...

KURT GEIGER

...IS A GENIUS!

LOVELY BARCELONA

Åh jag vill inte åka hem!
Tröja från Weekday, shorts från Gestuz (nya!) och röda Converse.

YESTERDAY

God morgon, nu ska vi strax bege oss ut i hettan men innan dess tänkte jag lägga upp lite bilder från gårdagen! Tänkte även passa på att säga att det verkar som vi var på Picasso-museet samtidigt som en viss Elin Kling igår, åhhh varför stötte jag inte på henne?! Blir galen.

SOMMARKVÄLLAR

Chillar på takterassen med lite tapas, nästa hållplats - La Rambla!
Ny tunika från Zara!


BY NIGHT

Jaha, där har ni lite pics från igår kväll, en del shopping blev det allt! Men den får ni se sen, nu ska jag ta mig samman, försöka tillfriskna lite från en förkylning jag dragit på mig, och släpa med storebror till Picasso och Miró-museerna. TTYL

FRAMME I BARCELONA

Såhär har det sett ut idag. Nu ska jag och jonathan ta det lite lugnt i lägenheten som tydligen var ett penthouse... Det är helt absurt med två takterasser, två våningar, typ sex sovrum osv. Så fort det blivit lite kyligare bär det av ner mot stan. Puss

I MET YOU IN BARCELONA

Åh vad det är jobbigt att packa, jag vill mycket hellre läsa min bok eller bläddra igenom Klings blogg och dräggla över hennes outfits... Högst upp på önskelistan just nu står de perfekta jeansshortsen, ett par svarta boots och SKJORTAN nedan. Skulle göra lite vad som för den, I love it! TTYL!!

IDAG LUND, IMORGON BARCA

I väntan på att Jossa ska lägga upp bilder från Båstad får ni kika på fler Lars Winnerbäck-bilder, kul va? Nu ska jag fortsätta att tvätta inför Barcelona och chilla i solen med min senaste drog, boken The Game.
Clara och Raj-Raj

BÅSTAD

Okej, det där med att blogga hela veckan gick väl sådär, men här kommer i alla fall lite pics från de senaste dagarna...

 Packat på stranden (nej jag vet inte hur man vrider på bilderna på J's computer)

Tennis blir ändå vad man gör det till

Jag och världens finaste flicka, som är singel btw haha

Haha fråga mig inte! Tycker den här bilden känns lite sommar, det ser ju dock ut som att jag har världens buskigaste ögonbryn...

WANG

Sådär ja, nu ska jag kila iväg och hämta Alexander som varit på lagning (den gick ju sönder sisådär en månad efter jag fått den...) Jag har i alla fall saknat honom något helt otroligt. Ska förresten till Båstad idag, jag planerar att blogga därifrån men mitt minneskort till kameran har gått sönder, ska försöka lösa det under dagen. TTYL!


FRÅN KYLAN IN I VÄRMEN

En mycket glad tjej + Lasse
Världens bästa Lasse med band!
SAKNAR DET redan, åh! Nu ska jag se det sista av fotbollen och lugna ner mig efter det hemska åskvädret. Ha en trevlig afton!

HENNES GRÖNA ÖGON GÖR MIG MATT

Tillfälligt tinnitusskadad, tuggummifläck på de nya sidenshortsen och ordentligt ont i halsen, med med plats längst fram vid scenen, ögonkontakt och ett utbyte av leenden antalet gånger med Lasse (Winnerbäck) var det fan värt det. En av de bästa kvällarna i mitt liv, helt seriöst.
Jag önskar bara att jag får träffa dig, någon gång (tjohej här blev vi djupa) Bilder kommer snart



LARS WINNERBÄCK

IMORGON SMÄLLER DET! Jag och Clara ska se Lasse i Landskrona och jag kan inte bärga mig. Det är helt galet stort för mig, nästan lika stort som att jag ska se Gaga i November. Skoja bara, det är större! Nedan ser ni hur det såg ut när vi var på en av hans konserter i höstas. AAAH...

LYX VS BUDGET

Som Acnelover vill jag ju såklart ha alla deras skor, detta gäller även Admire! Frågan är dock, ska man investera i the real deal eller hålla sig till kopiorna? Och var går gränsen för plagiat?
Ikväll tänkte jag bara ta det lugnt för omväxlingens skull. Nu ska jag rensa bland lite kläder. Jag vet klockan är elva, men jag är typ som en fladdermus, sover på dagen och rör mig på natten. 
I detta fallet avstår jag hellre från kopian om plånboken sviker. Jag vet inte varför, men samtidigt som man drar av 3000 på priset försvinner även den speciella känslan...

LADYLIKE

Well, det är väl mer eller mindre så här jag spenderar min tid nuförtiden (oj där lät jag gammal...)

Heta brudar på Stortorget
Hanna ville inte fastna på bild, nehej och inte jag heller för den delen, tycks inte hitta ett enda fotografi på mig...

YTTERLIGARE EN BILDBOMB

Här kommer de senaste dagarna i lite bilder, helt mixade bilder. Allt har verkligen gått i hundranittio men denna veckan känns det lite lugnare... Nu, jobb!
Västra hamnen, jag bjuder på den
JAPPS, jag gillar att pose, så äre bara
Katts
Hahahaha sjukt internt...

BRÅDIS

Lite plattare hår och sen bär det av mot Malmö...

HALLELUJAH

Sweet lord, kolla på Columbines skor, Kurt Geiger är banne mig ett geni!

BUSY DAY

Kom precis hem från Nova där jag gjort lite ärenden. Skjuter upp jobb och dylikt! Nu ska jag kolla på fotboll med Hannis, imorgon väntar en tur till Västra hamnen, måste ju bättra på "brännan" haha.
Bästa
Tycker typ att jag redan är lite brun i fejjan...

MODE...RAT, AND PROUD!

Det senaste numret av Glamour måste ju införskaffas dirr, är galet spänd haha! Är precis hemkommen från IKEA, gud vad jag hyser någon form av hatkärlek för det stället. Jag tycker inredning är fruktansvärt kul men när man måste stå och kämpa med en tvåbarnsmamma om den sista ljuslyktan, nej, då trivs jag inte lika bra!
Nu ska jag springa några ärenden för att sedan jobba lite och slutligen lägga upp ett schema för matten i sommar, (yes, jag ska räkna matte detta lov, geek - and proud of it! Det lönar sig ändå alltid i slutändan)

FERRE

Kom på att det fanns några bilder från Claras och Lindas-ferre kvar, just remember att detta är klockan fyra på morgonen och några tappra stannade kvar för att städa. Nu ska jag först ta foto till ett visum för att sen bege mig mot Malmoe och IKEA...

HON KOMMER FRÅN FRÄMMANDE VIDDER

Är precis hemkommen från ännu en mycket trevlig och lyckad kväll. Det började med att jag trampade hem (på min nylagade cykel, lycka) till Hanna. Vi började med ett glas rosé på finingens balkong. Därefter gick vi ut på en promenad som slutade på Myntha, för andra dagen i rad. Där fyllde vi på med lite mer vin. Nu ska jag banne mig dra duntäcket över huvudet för imorgon ska jag till IKEA med min farmor, haha...
Hanna är ändå ganska söt som tolvåring... Obviously
...Och jag kör posar-med-vinet-sosse-blicken! Vi hörs imorgon!

1000 VUXENPOÄNG

Hahahahah jag skrattar lite (läs mycket) åt mig själv när jag skriver detta inlägg ska ni veta. Träffade Hanna idag för en liten runda på stan. Väl inne på H&M slog det mig att jag verkligen behöver strumpor, alltså riktiga strumpor inte sådana låtsas i nylon som jag annars använder. Mammas röst ekade i huvuder "Josefine, varför har du aldrig några strumpor???". Jag tog mig samman och köpte paren nedan... Det fanns svarta, vita osv men nej, jag köper såklart de mest färgglada som dessutom har ett broderat ankare på sig. Tycker ändå att de är ganska söta. Typ. Köpte även ett par beiga sommarbyxor, de får ni nog se på bild när jag använder dem.


RSS 2.0