ACNE PRE-SPRING

OHYES, det här verkar lovande! Acne blir bara bättre och bättre känns det som och den där lackkavajen vill jag haaaa!
Jag vet att uppdateringen inte är som den ska vara men efter valet, då lovar jag att jag ska ta mig tiden för bloggen igen.
Bilder tjuvade av Klingan

STYLING

Jag håller med Emma, stylingen på Ida Sjöstedts visning var brutalt snygg...

DAMIR DOMA AW 10/11

Någon mer än jag som älskar Damir Domas debutkollektion för kvinnor? Fårskinnsjackan är helt magisk!

CHLOÉ


Woop woop, Chloé i mitt hjärta. Här är deras senaste A/W 2010-11 kampanj, enkelt och snyggt!

A SHADE OF GREY


WELL, ELISABETH HÄR igen, efter ett kanske lite väl långt uppehåll.
Jag har gått och blivit mer eller mindre besatt av byxdresser och har sett många som jag nästan skulle döda för. Men denna på bilden ovan tar nog ändå priset..

Jena Theo asymmetrical cardigan
Parkandcube

FUCKFUCKFUCKFUCK

FUCKFUCKFUCKFUCKFUCK.

ORELATERAT

Politik är allt annat än det jag ska skriva om här, men eftersom det är en stor del av min vardag måste jag lägga upp lite bilder då och då.
Hihi jag och statsministern...

MÄKTIGT

Ser jag glad ut eller vad då?
Like på Els ringar

GRAY AND ORANGE

Övernice bild! Nu ska jag sova, uppdaterar mer imorgon då jag bland annat ska kampanja med Fredrik Reinfeldt, det är coolt, okey?!

JA TACK

Yes please! Sam Edelman Falken boots/Alexander Wang Angela bag
Source: Fashiontoast

TEQUILA AND BEER

Tequila shot/öl- chill på Ariman med Katti och Jossan! Hoppas ni får det kul ikväll, jag å andra sidan var så ansvarsfull att jag gick hem och nu ska jag mysa med te och film. Sov gott!

RIGHT ON

Bra, bättre, Columbine

TGIF

Världens fulaste bild jag vet, men det var den enda på mig från igår. Åt en jättegod middag med min Josefina, en middag med en del (läs mycket) vin som sen ledde till lite party. Nu ska jag samla ihop mitt liv och sen gå hem till Jossa och dricka te. På återseende!

LOVE

Jag tror det är svårt att förstå hur mycket jag älskar min systers nya pumps. Bara kolla in platån och sulan!!

DREAM


McQueen SS 2010
Wang SS 2010
Afnan! Jag är så glad för din skull, hon ska nämligen gå under Copenhagen Fashion Week, ikväll och imorgon. Hoppas att du kan fixa med mig din lilla gosunge. Jag började, i samband med att jag fick reda på detta, fundera över vilka shows jag helst skulle vilja se innan jag dör (då menar jag bland alla internationella designers). Jag kom fram till Alexander McQueen (medan han levde, hans shows var ju något helt annat), Alexander Wang, Acne, Isabel Marant, Balmain och slutligen Chanel!
Vilka skulle ni helst se?

THEY ARE BACK, AND SO AM I

Skorna är funna, helt sjukt... Läs ett utdrag av vad managern på Marriott skrev till oss idag:

"The thief has been found. It is outsource company chambermaid who was cleaning your room on August 11. She has been fired and so far as she is a foreign female (from Tajikistan) she will be expelled from Russia one of these days. I have informed police and migration service about her."


Jag är också hemma förresten, bittersweet såklart, men framför allt jätteskönt! Snart ska jag försöka få lite sömn, blev inte så mycket av den varan inatt med polis och hela köret. Är dessutom lite jetlag:ad...

 


RIP MICHAEL KORS SANDALS

Tack för ett fint år tillsammans!! Hoppas att den ryska städerskan som stal dem tyckte de var värda att förlora sitt jobb för...

GOLD IS THE NEW BLACK

Hittade länken på Columbines blogg till Style.com som låtit profiler inom modebranschen välja ut sina favourite items från höstens och vinterns kollektioner. Jättekul att kika igenom! Ni hittar sidan här.

MOSKVA...

It's a whole new world...
Går inte att jämföra med USA. Fantastiska bilder, inte sant?

MOSKVA DAY N NIGHT

Har precis kommit hem från världens godaste middag med rysk kaviar och bellini, kalv och mojito-sorbet, åt tills jag nästan storknade! Här kommer en dagens från idag, obviously och en från ikväll.
Dag: Tröja Elisabeths, skor Michael Kors, shorts Gestuz, solisar Ray Ban. Kväll: Skor Mango, klänning Zara.

TODAYS


Åt världens godaste sushi idag, i Moskva, otippat?
Wang, H&M, Gestuz, Michael Kors, Monki, vattendunk...

MOSCOW

En dagens från ett lite bättre (läs mindre rökigt Moskva). Guud vad kul vi har det!
En typisk Josefine-outfit, man orkar liksom inte riktigt tänka på det i 45graders hetta...
Kläder från Gina Tricot, H&M, Alexander Wang, Michael Kors och Diesel!

GREETINGS

En hälsning från ett mycket rökigt Moskva!

MOSKVA

Japp, då beger jag mig till Moskva. Det ska bli grymt skönt men jag börjar faktiskt längta lite till terminstarten (herregud att jag just sa det där). Det är ju trots allt mitt sista år av gymnasiet, jag vill bara beta av det så fort det bara går!
Hursom, Ryssland, värmeböljor och svindyr shopping here I come! Vi hörs om en vecka!
Usch... Trött!

ADDICTION

Hej jag heter Josefine and I have an addiction... "Hej Josefine"

Idag inhandlade jag min sjätte långklänning... MEN nu var det definitivt den sista. (Nu återstår bara att se hur länge innan jag bryter det löftet, vad säger ni? En vecka, haha)

LOOK-A-LIKE?

Det är många som säger att jag är lik Petra Tungården, jag ser det absolut inte själv men blir lika jäkla glad varje gång jag får höra det, hon är ju skitsnygg!! (Kanske menar alla att vi har samma knäppa personlighet, vem vet?!)

EN SNABBIS

Bråttom bråttom, ska vara nere på staionen om 5...
Tunika Zara, korsörhänge Josefinas

MONDAY NIGHT

Igår hängde jag och Jossa i tuffa Löddeköpinge, som för övrigt är en sjukt sevärd håla!! Kameran gick varm under kvällen men tydligen bara (nästan) på Josefina...

Ikväll har jag ätit sushi och kollat på Glamourama med Clara, supermys. Nu ska jag somna till ännu mer Glamourama och knäppa citat av Petra Tungården!!

Jag hade på mig en scrunchie för första gången, någonting Afnan förevigade genom en bild...

SHOPPING BARCELONA DEL 1

Skinnjacka från Zara, hej jag älskar dig
Kavaj från Zara, dig också...

INTERNSHIPS

Letar efter mode och designskolor i London just nu. Ska ju dit med min lilla sångfågel Josefina som ska studera just musik där. Hur fett hade det inte varit att göra en Lauren Conrad (love her) och få ett internship på Teen Vogue. Jag dör nästan av tanken, det är ju drömmen!!

Får nog beställa den här boken för att lugna ner mig själv...



VANITY FAIR

Vaknade upp hemma hos Josefina idag efter en kväll med Alice i Underlandet och Ben and Jerry's, toppen! Nu sitter jag och funderar på hur jag ska hinna med alla artister på Malmöfestivalen, fick just reda på att Lasse ska spela... Nu kan ingenting få mig på dåligt humör idag!!

Förresten! Är inte Vanity Fair's septembernummer jättefint? Jag vet att jag älskar det. Kan ju bero på att Lady Gaga ligger mig varmt om hjärtat!

OLIVIA

Alltså Anna Dello Russo i all ära men Olivia Palermos outfits är för sjuttsingen lika klockrena, herregud...

HÖST

Vad är grejen med vädret? Detta suger, jag vill gå i shorts igen! Idag kommer min fina Josefina hem från Emmaboda, kalaskul!

RSS 2.0