HAPPY GIRL

Jaha då väntar man bara på byxorna också! Lyckades snappa upp den här idag under mitt besök i Malmö, toppen! Har trånat efter den länge nog, och expediterna på Gustav började nog bli trötta på att jag ständigt svängde inom för att fråga om babyn hade anlänt. Längtar tills min Wang är tillbaka från reperationen (JA! den har redan gått sönder, SÄMST kvalitet) då ska vi och kavajen ut på en promenad!
Nu ska jag ta ett glas vin med Hanna, vi hörs!

MY DRINKING IS KILLING ME

Hej och hå! Var i västra hamnen med Clara idag vilket var awesome. Tro det eller ej, men jag har faktiskt blivit lite brun, inte som Claddan såklart men hallå?! Det är typ omöjligt!
Ikväll blire chill och grill (hehe) med finaste Clara! Bloggar mer sen!

BILDBOMB

Här kommer lite härliga bilder från midsommar, fler bilder kommer så småningom.
Snygga människor!
Bror!

MOT BLEKINGE

Snart bär det av mot stugan som jag, min bror samt lite gemensamma vänner hyrt. Det ska verkligen bli superskoj att komma iväg och det ska gudarna veta att jag behöver stressa ner! På måndag är jag hemma igen och då kommer en massa härliga sommarbilder flyga upp här på bloggen. Det får ni inte missa. Tills dess önskar jag alla glada en trevlig Midsommar!!!
Sveriges två vackraste kvinnor? Tror typ de är det. Hursomhelst känns det som jag kommer se ut såhär, dvs skinnshorts och randig tröja, till helgen. I alla fall för tillfället.

MAKING PLANS

Eftersom jag glömt bort var jag lagt min älskade kamera blir bloggandet lite sisådär just nu, ska ta itu med letandet ikväll. Idag bokades Barcelona i juli, Moskva i augusti (fett!). Jag har även pratat med paps om Båstad! Awesome! På torsdag bär det av till den blekingska skärgården där jag ska, med sällskap i form av lite kompisar, spendera Midsommar. Jag lär med andra ord inte blogga alls då. Lovar dock att ta igen det sen! Imorgon blir det fullt ös med jobb och liknande vilket innebär = dålig uppdatering, sorry! Nu ska jag fika med Josefina och Afnan, behöver en iste i den här hettan.

PLEXI

Jag tog en schväng till Malmö idag där jag hittade lite fina saker. En kavaj från Zara och en från H&M fick följa med hem. Även detta dundersnygga plexiglashalsband fick följa med hem. Lycka!

MINX

Ah jag vill göra Minx... Någon som vet om man kan göra det i Malmö/Lund-området?

SÖNDAG

Ska snart till stan och träffa Clara. Hon har varit bortrest i en vecka, hallå! jobbigt! Har precis jobbat klart för dagen vilket är awesome. Nu ska jag klä på mig. Ikväll åker träningsskorna på, tänkte ta en prom i Lomma. Vi hörs snarast!
Grattis Elisabeth som fyller 18 hela år idag!


ZEBRA, TYP

Nu kommer snart mina gäster!

EN STOR DAG

Idag är en mycket stor dag! Den ska självklart firas, fast framför tvn för min del... Afnan med sällskap och Josefina ska hem till mig och jag kommer sitta som ett klistermärke framför lådan hela kvällen. Sådana här tillställningar tar verkligen fram patrioten i mig. Att bara kolla på alla vackra klänningar är ju helt fantastiskt. Åh vad glad jag är för Daniel och Victorias skull och som jag längtar efter att få se brudens svenskdesignade bröllopsklänning!
Bilder lånade av http://www.detkungligabrollopet.nu/brollopsbloggen/!

EXCITED

Kan inte bärga mig, vill bara somna för imorgon smäller det (pratar faktiskt inte om the wedding, även om det också är en mycket big deal). Hemskt nog har jag fått en ögoninflammation, ångest! Kan inte ens blunda utan att det gör ont, fy nej. Om allt går vägen, imorgon lördag, får ni reda på vad för något spännande jag sysslat med. Nu ska jag nog knarka Sex And The City- avsnitt.
Körde en lite annorlunda mix idag, RLtröja utanpå en denimskjorta, tror typ jag gillar det...

THE ROYAL TREATMENT

I morgon skulle jag så himla gärna vilja befinna mig i Stockholm. Ibland kan man tro att jag är 92 år gammal eftersom jag älskar kungligheter, Svensk damtidning så väl som att sitta och diskutera historia med farmor... Well, sådan är jag!

EN PLATS I SOLEN

Hur kan Klingan ens vara lite osäker över dessa skor, fy för vad de är coola. Tror jag hade huggit av min vänstra arm för dem, eller nej förresten den högra, skriver ju med vänster höh. Idag ska jag till Nova med Afni, har inte träffat henne på jättelänge, så detta ska bli mycket skoj. Dividerar med mig själv om jag ska beställa Maya(orna) eller inte...Är de värda 3200? Ska man köpa Pistols istället? Eller rent av något annat, aaaaaah jag kan verkligen inte bestämma mig. Vad tycker ni, Acnes Maya (bild i ett tidigare inlägg) eller inte???

LOVELY THURSDAY


ACNE MAYA

Acnes Maya efterlyses, var kan man köpa dem?
Perfektion!

MYS PÅ MYNTHA

Hängde på Myntha med Els och lite andra brudar ikväll, här kommer lite bilder...

MONDAY

Fan vad hon gör det bra den där Emma!
Tycker förresten det är kul att svenska Elle har börjat publicera reportage med plus size modeller, ska se om jag kan leta upp bilder på det!

FRANSAR

Testade min nya franstopp idag, I like! Nu ska jag iväg och träffa Elisabeth, bloggar mer sen... Tjenixen!

SHOES

Håller på att städa mitt rum och rensa upp i garderoben men har liksom fastnat lite. Finner ingen bra lösning på mitt skoproblem, dvs att jag har för många par. I bilden nedan ser ni 2% av mina darlings... Någon som har ett bra tips på en snygg skoförvaring där man fortfarande kan beundra dem?


CHRISTIAN LOUBOUTIN

Jag dreglar, helt seriöst.

STUDENTVECKAN

Lite bilder från studentveckan! Har haft jättekul trots att gårdagen ger mig mycket ångest idag!

STUDENTFEST

BYE DUDES!

WANNABE

Just det, köpte även ett par Clubmaster-kopior till stranden i sommar. Det känns så tråkigt att repa upp den äkta varan!
Nu har jag fnurlat ut en outfit, ni får nog se innan jag beger mig...

TORSDAG

Var lite på stan idag efter skolan. Hittade dessa boots på Bianco och jag vet att du har dem Elisabeth, förlåt, men jag kunde inte gå ifrån dem till priset av 300 kronor!
Nu blir det student, måste bara fundera ut vad jag ska ha på mig, hörs soon!

CAROLINA GYNNING

En sånt här konstverk (!) SKA hänga i mitt Penthouse på Upper East side där jag SKA bo innan jag är 35 helst 30 (Man måste ha mål i livet, det är key och vaddå jag har ju faktiskt 17 år på mig).

JAG ÄR FRUKTANSVÄRT imponerad av Carolina Gynning och allt hon åstadkommit. Hon har varit min idol sen mina tidiga fjortisår och jag kan inte hjälpa det, men jag älskar den kvinnan! Hon är, om någon, en kvinnlig förebild. Det är hon och Lady Gaga. Inget offerspel här inte, nej, Carolina visar vem som styr och ställer. Sånt gillar jag! Vidare är jag ju även en sucker för Björn Randelid! Den här bilden är alltså lite speciell för mig, två av mina absoluta favoriter i samma bild. NU skolan!



BILDBOMB

ÄLSKAR dessa bilder!
Ska lägga mig om typ fem minuter men kunde inte sova utan att tipsa om Moderaterna eminenta vallåt, Flyter av Mange Schmidt. Alla måste verkligen lyssna på den, röda som blå. Sen kan man ju alltid hoppas på att texten tilltalar, haha. Tryck här!

BAD DAY

Inte så fashion kanske, men ungefär såhär har min dag sett ut. Jag har varit på ganska dåligt humör idag, förlåt alla om jag varit dryg. Ikväll var jag dock på bio med bruden i bilderna ovan. Vi såg Sex And The City 2, jisses vad jag älskar tjejfilmer i den stilen!! Kan inget annat än rekommendera den! Nu ska jag vila upp mig, en hemmakväll behövs innan ytterligare två studentdagar.
Linne- H&M (Fashion Against Aids), väska - Thomas Burberry, Jacka - Zara

EXKURSION

GOD MORGON alla! Idag vill jag inte gå upp. Med en galen huvudvärk från igår ska jag (läs klassen) på exkursion till sopstationen. Varför kan man fråga sig? Ibland undrar jag lite varför jag valde samhäll politik när vi får göra samma grejor som naturarna. Dessutom regnar det, vilket inte gör det hela så mycket roligare. Stackars Katedralskolan som springer ut heute. Hur som helst, om jag hade fått bestämma hade jag sett ut Emma gör i bilden nedan.

GOD MORGON

HÄR KOMMER GÅRDAGENS shopping. Nu ska jag iväg och hämta mina Fashion Against Aids-kläder, därefter blir det Malmö med brorsan och lite senare Nova + student med Clara. Mycket shopping idag haha!
'Efterlängtade skinnboots
Klänning från Kate Moss for Topshop
Lite kär i mönstret är jag allt. Vi hörs snart!

EGO

EGOBILDER IS the shit. Idag var jag på Nova med mamsen, handlade en klänning och ett par boots (som är mycket efterlängtade). I morgon ska jag ut i affärerna igen, tjoho. Visar fynden in the morning!

BASTOPP+MONKI

De som känner mig vet att jag beundrar Acne mer än något annat märke på denna jord, och deras bastoppar är to die for. Dock har jag märkt att kvalitén på dem inte håller lika hög standard i förhållande till priset som till "snyggheten". En ny favorit är denna från Monki. Trillade över den på 50%, värsta kapet. Den är perfekt i modellen, jätteskön och perfekt transparent. Precis så en bastopp ska vara! Fler sådana skall definitivt införskaffas!

CHILL

Myste lite på myntha med Els ikväll. Sitter och fnurlar på om inte hennes väska är en Versace? Påminner inte loggan läskigt mycket om märkets medusahuvud? Riktigt kul i så fall.
Jacka - Zara (ny!), tröja - Monki (ny!), hatt - H&M (ny!), armband från Thomas Sabo, Marc by Marc Jacobs och det vanliga guldhals- och armbandet.

OLD STUFF

Jag har varit sämst med uppdateringarna jag vet. Det beror dock närmast på att jag tappat bort min kamera litegranna. Ska leta upp den och ta en massa härliga bilder och lägga upp nästa vecka som dessutom är den sista innan sommarlovet och STUDENTVECKAN, superkul. Imorgon lägger jag upp bilder på en del shopping också.

THE DAY BEFORE YESTERDAY



En halvgammal ouftit som jag glömt ladda upp ja. Dessvärre ser man inte speciellt mycket av den. Men det är den tydligaste bild jag har.

Shorts H&M, Skjorta Topshop, Handskar Gaucho

RSS 2.0