SHOPPING

HEY! Här kommer bilder på gårdagens inköp.



Sjukt snygga och sköna kostymbyxor i paperbag-modell från Zara (de ska dock bäras uppvikta och gärna till lite klack).



Min älskade "Emil-keppa" från Weekday och ett par nitballerinor från Zara.


Gråmelerat basic-linne från Whyred.


Denna kappa med Marc by Marc Jacobs inspirerade armar från Zara kanske inte ser så mycket ut för världen på bild, men ni får se i framtiden att den är riktigt snygg.

ÄNNU MER TOPSHOP

Här ser ni ännu fler älskvärda plagg från Topshops S/S 10 kollektion. Men irriterande nog finns inte heller dessa inne på hemsidan ännu. Finns bara ett antal snarlika modeller, som dessvärre inte faller mig alls i smaken. Har samlat ihop ett antal plagg som ligger i shoppingbagen och bara väntar på att bli hemklickade. Innan dagen är slut ska det vara gjort!
Caroline Blomst

ELLEGALAN 2010

stockholmstreetstyle

PIMP MY JACKET

Skrev tidigare i veckan om Hannelis fantastiska pimpade jeans. Och här fortsätter pimpandet. Hur mycket snyggare blev inte denna jacka tack vare dessa nitar. Pricken över i:et är desutom att vissa nitar är storleken större.
photo: stockholmstreetstyle

DEAR TOPSHOP

Utan att överdriva ett dugg, kan jag påstå att detta är de snyggaste byxor jag sett. Underbara på alla vis. Färgen, materialet, mönstret, den grå skoningen, det paper-bag-aktiga och blixtlåset..ja allt! Nu är det bara till att vänta på att dem ska komma in på hemsidan och hålla tummarna för att de inte har ett allt för saftigt pris.

DANGEROUS

Han insett att Seconds är mer eller mindre livsfarligt för mig. Igår fick jag hem ett par shorts och en väska samt att jag mötte upp en tjej i Malmö för att köpa en trenchcoat. Jag är dock sjukligt nöjd med alla köp. Inget av dem har gått på mer än 200kr och allt är i väldigt bra skick. Kan slänga upp bilder på det sedan. Men för att lite väga upp alla utgifter som denna farliga hemsida ger mig så har jag idag samlat ihop hur mycket kläder som helst som jag ska tänker sälja där. Nu gäller det bara att jag ska orka ta mig tid att fotografera och göra i ordning alltihop.

Förresten så var det ju Ellegala igår kväll. Vilket bjuder på en himla massa inspiration. Här kommer ett par bilder därifrån, kommer fler lite senare.







OH YES!

IDAG VAR en väldigt bra shoppingdag. Jag hittade mycket fint och köpte även en del av det. Jag fann bland annat ett par skitsnygga skinnbrallor som tyvärr (väldigt synd) var sönder i dragkedjan. Ibland blir man så irriterad. Bilder på kläderna kommer nog upp lite senare måste hugga in i matteboken (svaret är ja. jag ska plugga en lördag). Stay tuned!

Snygga Clara

FRIDAY NIGHT

Här kommer lite bilder från igår! Tack Elisabeth än en gång! Det var väldigt trevligt!


Värdinnan bar en väldigt fin klänning från Weekday












Haha




Nu ska jag till Malmö med Clara! Vi får hoppas på vårnyheter i butikerna!

FREDAG

NU SKA jag och Josefina iväg på 18 års-middag. Vi hörs i morgon!

Trevlig fredagskväll!


SHOPPING

EFTERSOM JAG är ledig från skolan idag bestämde jag mig för att ta en sväng nere på stan. Hittade faktiskt en snygg jeansskjorta som jag köpte i en stor storlek! Jag köpte även ett nytt nagellack, favoriten.
js
Jeansskjorta, Gina Tricot 199 kronor


Jag gillar knapparna


 Favoritfärgen från Depend, 25 kronor (som hittat med andra ord)

FAIL?

VAD TYCKER alla om Gina Tricots försök att kopiera klänningen från Luella Bartleys S/S09 kollektion? Om jag ska vara ärligt tycker jag att de failade totalt. Den är inte snygg för fem öre.
Däremot är Luellas snygg, och den var ännu snyggare på Caroline Winberg som prydde ELLEs marsnummer 2009.
Luellas vs. Gina Tricots
Caroline Winberg som, enligt mig, tillsammans med Elsa Hosk är de snyggaste och bästa i branschen.

ANDREAS WIJK

DENNA BLOGG ska man bokmärka, kille som tjej. Det är en sjukt inspirerande blogg. Inte nog med att han klär sig som resten av den manliga befolkningen borde, han är dessutom väldigt trevlig att kolla på, haha.



MIN FINA VÄN

DET HÄR inlägget dedikerar jag till min fina vän Josefina som jag tog en liten fika med idag.

Hon hade ett par väldigt fina örhängen från Gucci på sig som jag tyvärr helt glömde fotografera, men fina var de i alla fall. Vidare var hon väldigt fräscht sminkad med ett orange läppstift från YSL, pretty oh so pretty! (Det syns dock inte så bra på bilden eftersom hon precis ätit).



Nu är jag lite hajpad på kaffe och ska så småningom ner till simhallen och köra några längder. Talk to you guys later!




(GÅR)DAGENS

HEY DUDES, här kommer lite bilder från igår!
Jag och min fina vän Edona!
Jeans- H&M, kofta - Hunky dory, skärp - Mulberry, t-shirt - Acne, väska - Thomas Burberry, stövlar - Bianco, favoritarmband med texten "Serva me, serva bo te" översatt "Save me, and I will save you" - Marc Jacobs

DAGENS I-LANDSPROBLEM

För ett par dagar sedan la jag upp ett antal bilder på ett par Chloéskor, som är så snygga att jag hade kunnat döda för dem. Idag hittade jag lyckligtvis en hemsida med kopior av dem, till bara en bråkdel av priset. De ska bli mina!! Men så kommer ju problemet - vilken färg ska jag köpa !?  Jag tycker nämligen om mycket om båda, mycket!

CLEANT

OKEJ NU har jag städat min klädstång, resultatet ser ni nedan i en före- och efterbild. Jag började också städa min garderob men insåg efter ett tag att jag först och främst inte orkade och inte heller har plats för alla plagg. Jag märkte också att jag inte har tillräckligt många matchande galgar. Ett typiskt Josefine-problem, men jag kan inte visa upp min garderob förrän jag städat ut lite kläder så att det inte hänger fem klänningar på en galge och dessa galgar i alla fall är av trä allihopa. Nej nu ska jag fortsätta sura över mitt i-landsproblem samt fortsätta trycka ner koftor i min byrå! Snart exploderar den. Later skaters!!
kläder

A FRIEND OF MINE

Här kommer tre bilder från idag, på min snygga vän Linda.

DAGENS

Idag överträffade jag mig själv genom att slänga fram kameran till Elin och kräva att hon skulle ta en dagens bild på mig. Jag kan ju säga att denna outfit var sjukt svår att fånga på bild. Den innehåller nämligen massa detaljer som bara framkommer lite då och då.

byxor Zara, skor Vera Sthlm, skjorta Topshop, tröja Weekday, skärp Zara, skinnjacka Hm trend, Mössa second hand, halsduk Zara, mockaväst second hand, handskar Zara

STRESS

FÖRLÅT för den extremt dåliga uppdateringen, men jag har helt enkelt inte hunnit med. Ibland känns det som om ens liv springer iväg från en och man måste kämpa för att hinna ifatt. PRECIS så känns det i alla fall för mig just nu, och då fler inlämningar än vad som kan räknas på händerna ska in innan sportlovet kan man förstå min stress. Nu ska jag hur som helst fortsätta med Sveriges stormaktstid och sedan städa i garderoben och klädstället... Det är lite för stökigt för min smak just nu!
Har lovat mig själv att uppdatera en gång till innan jag lägger mig inatt! Hörs snart!
moi
Leggings - H&M, skinnjacka - Vero Moda, Halsduk (Elisabeths) - Zara, Väska - Michael Kors

TANDLÄKARE OCH DAGENS TIPS

USCH JAG kom precis hem från tandläkaren som stoppade sådan banangegga i munnen på mig. Nu vill jag inget annat än att spotta, trots att jag hatar att göra det...
Jag skulle bara tipsa om ett par snygga militärgröna tights från Gina Tricot. De ser riktigt sköna ut och jag tror även att med rätt topp och accessoarer, kan göras grymt snygga. (Kanske snarare så att jag vet, om man spanar in Klingan nedan som bär dem med ett megasnyggt linne från ACNE).
ek
Bilden är lånad från Elin Klings blogg

VÅRENS TRENDER No.4

Här kommer ytterligare en utav vårens trender, nämligen grått. Man kan utan något som helst tvivel säga att denna trend går hand i hand med en av de andra trenderna. Nämligen mjukiskläderna, som ofta är grå-melerade. Grått är ju dock alltid mer eller mindre rätt känns det som. Och färgen befinner sig nästan alltid i hyfsat stora mängder på visningarna. Men vem klagar över det egentligen ? nej inte jag iallafall!!

'CAUSE I'M A HAPPY GIRL

Ohyeah!  vann precis budgivningen på dessa shorts från Divided exclusive. Kan ju nämna att jag är grymt nöjd. Priset slutade nämligen på 105kr, vilket är heelt okej enligt mig. Framför allt med tanke på att jag faktiskt övervägde att köpa dem när de såldes i butik, jag älskar den mjukt mörka färgen, tweedmaterialet och att de är rätt i storlek. Jag kommer utan tvekan bo i dem i sommar!

VÅRENS TRENDER No.3

Ett skepp kommer lastat med ännu en av vårens trender, nämligen färgen kungsblått. Denna trend gjorde mig otroligt glad då färgen länge varit en av mina absoluta favoriter. Flertalet av modehusen har i sin S/S10 kollektion ett genomgående tema av denna blåa nyans. Även jeansskjortornas blåa färg börjar nu mörkna och närma sig kungsblått.
Photos: style

BALMAIN+VILA

OKEJ NU ska jag lite såhär hundra år efter alla andra tipsa om VILAs randiga tunika som nästan är identisk med den Balmain visade upp i sin höstkollektion förra året. Trots att denna är från 09 anser jag att randigt alltid är snyggt och framför allt aktuellt!
Jag tycker faktiskt att VILAs version är snygg, självklart inte som Balmains men den kvalitén kan nog vara svår att uppnå, speciellt eftersom tunikan från VILA kostar under tusenlappen, 500kr för att vara mer exakt.

UNDER SKA VARA ÖVER

lindex


REDAN FÖRRA året började trenden om att visa upp sina underkläder, växa sig starkare. Jag som aldrig varit överlycklig över att ha de djupaste urringningarna blev således jätteglad och adaptade denna trend direkt. Det är både sexigt och snyggt men samtidigt utlåter trenden lite åt fantasin!
Själv bar jag korall- och gammelrosa bh:ar, gärna bustiers, under skira blusar och den klassiska ACNE- tishan.
I vår släpper Lindex en ursnygg, 50-tals inspirerad underklädeskollektion innehållandes allt från bustiers och korsetter till höga trosor och strumpebandshållare.
Kollektionen är romantisk och går bland annat i mycket pasteller, såklart, till exempel mintgrönt, isblott, rosa, offwhite men även i olika hudtoner som till exempel persika.

Jag älskar den överfeminina känslan på dessa undisar som pryds av bland annat rosmönster, spets, satin, chiffong, knappar, rosetter och draperingar. URSNYGGT!



DREAMS

När jag kikade genom mapparna på min dator hittade jag bland annat dessa bilder, på två kavajer som båda är helt amazing. Efter att ha suttit och studerat dem ett tag insåg jag att en kopia på den kopparfärgade faktiskt inte lär vara speciellt svårgjord. Nu gäller det bara att komma fram till vilken kavaj den ska göras av.
Photos: Jakandjill

SAIL AWAY WITH ME

Detta inlägg har legat förberett nu under vad jag anser en på tok för lång tid. Detta till största del på grund av att min dator har blivit galen och inte gått med på att ladda upp de bilder jag hade tänkt lägga upp. Men nu har min ilska smält och jag laddar helt enkelt upp någon annan snygg bild, som för övrigt inte helt överrenstämmer med hur jag tänker mig den. Men Hanneli är så oförskämt snygg så jag laddar upp den ändå. Men nu till sak!
Jag är för tillfället på jakt efter en basker i seglarstuk. Det var inte specillt länge sedan jag stod inne på Weekday och övervägde att inhandla en, som för övrigt var fantastiskt fin. Men självklart slutade det hela med att jag hängde tillbaka den på sin krok och gick därifrån. Och bara ett par månader tidigare stod jag framför en spegel inne på La Fayette och skrattade åt synen av mig själv i en "Emil-mössa". Men nu har jag helt ändrat åsikt och vill ha en trots allt. Så otroligt typiskt mig. För att läka mina sår funderar jag på att ta en sväng in till Malmö nu i veckan och kika in i bland annat några mysiga second hand butiker, chansen är trots allt stor att jag finner vad jag söker där!

GOD MORGON

OKEJ JAG gick och lade mig klockan halv 5 inatt, idag eller hur jag nu ska uttrycka det och jag ska nu promenera ner till badhuset för en ”liten” simtur i min favoritbikini från Matthew Williamson for H&M. Jag har som mål att simma 40 längder på 40 minuter vilket känns ganska lagom såhär klockan 11 på morgonen (ja, detta är fortfarande morgon för mig). Inte nog med detta, utan jag ska även spendera hela dagen med skolarbete. Mums, jag älskar att skolan äter upp mitt liv!  TOODLES!

 

mw

Hur ska ni spendera er söndag?

STUDDS

Just nu är jag väldigt väldigt sugen på att utsmycka ett par shorts motsvarande Hanneli Mustaparta gjort med bakfickan på sina jeans. Fast jag tänker mig det med nitar utspridda i ett särskilt mönster över hela shortsen. Eller nä, om jag ska vara ärlig tänker jag mig det på så många olika sätt att om jag skulle genomdriva alla de projekten skulle min garderob bara ha plats för alla shorts. Olika material, färg och modell på byxorna, olika färg och form på nitarna, och en himla massa olika idéer på hur de kan fästas. Men eftersom det lär dröja innan jag kommer kunna använda shorts är det nog ingen panik med detta pysslandet. CIAO!

ACNE FOR PRESIDENT

JAG TÄNKTE bara, som lovat, ge er en liten heads up om vad som komma skall, och vilka ACNE-plagg som vi får gå och klämma och känna på i butikerna i vår.
Man kan nog inte annat än att säga mums om favoritmärkets vår- och sommarkollektion. Plaggen går i färgerna lila, lavendel och funschia. Materialen sägs vara löst silke och skrynkliga batikmönstade material. Detta bryts av med skinny jeans och fransjackor.
Kommer ni ihåg mitt tidigare inlägg om lappade jeans? Till ACNEs vårkollektion har man samarbetat med den brittiske juveleraren Husam El Odeh, som man låtit smycka jeansen med silverplattor på knän, armbågar och bakfickor. Snyggt må jag säga!


Nej nu är klockan faktiskt fem och jag måste sova...CIAO!

MINIMARKET

MINIMARKETS vår/sommarkollektion tycker jag är riktigt häftig! Det är en vild blandning av dragkedjor, stora axlar och markerade midjor. Den är även grymt färgglad och går i färgerna korall, kornblått (favoritfärg jajamänsan), korallrosa och mint. Mycket pasteller alltså! Personerna bakom kollektionen och märket är systrarna Elvestedt, som enligt mig gjort ett hejdundrandes bra jobb!
Jag är riktigt sugen på kilklackisarna (såklart) och de runda solisarna, även om jag älskar mina wayfarers!
minimarket
Kika in strax för då kommer ett liknande inlägg fast om favvo-märket ACNE! C YA!

EEEEEEEEEEEEMIL!

OKEJ det här är lite ironiskt för att jag märkte nyss att min kära bloggpartner Elisabeth har ett nästan identiskt inlägg som jag, men det är sånt som man får tåla om man tycker samma grejor är snygga.
Hur som helst är jag också på jakt efter denna "seglar-keps". Jag köpte faktiskt en på Weekday för kanske en månad sedan, men lämnade tillbaka den samma dag. Varför kan man undra? Och helt ärligt vet jag inte? Bara riktigt irriterade att jag gjorde det, framför allt eftersom den bara kostade mig 150kronor. Nu ska jag i alla fall hålla utkik efter denna "Emil-mössa", som vi får hoppas många affärer beställer in i vår! Helst av allt Weekday, då jag fortfarande har kvar presentkortet på keppan som jag, som sagt, ironiskt nog returnerade!
keps
Klingan i den snygga kepsen, som hon köpt på hattbaren.
Photo: Stylebykling.tv4.se (men den adressen har nog de flesta fashion-geeks redan bokmärkat på sina datorer).

STOCKHOLM FASHION WEEK


Min kompis somnade under tiden som jag var iväg och sminkade av mig. Så nu sitter jag här, ensam, med min dator och lyssnar på "A lonely September". I och med att jag inte alls känner att jag vill sova än så kollar jag genom alla möjliga mappar och filer jag hittar på dator. Där hittade jag bland annat dessa bilder från förra sommarens Stockholm Fashion Week. Tyvärr kommer jag inte ihåg var dessa bilder kommer ifrån. Jag vet dock att tjejen på den högra nedre bilden är klädd i Minimarket och bilden hittade jag på hennes blogg, som jag däremot glömt adressen till, jag beklagar!

CHLOÉ

Dessa Chloeskor är faktiskt inte att leka med, helt enkelt underbara! Färgkombinationerna är så snygga på ett sjukt underligt sätt, och jag gillar det skarpt! Det enda som inte är bra med dem skulle i så fall vara priset, som för min del nog inte är helt överkomligt. Men om jag inte är helt fel på det så har Mango ett par skor som är snarlika de på mittenbilden. Jag såg även att Topshop gjord en variant som utan tvekan har sin grund i de på den första och sista bilden. Dessa lär vara till ett betydligt student-plånboksvänligare pris. Kanske slutar det med att mina fötter får äran att stoltsera runt i dessa i vår och sommar ?

JULAFTON NR 2

JUST DET, glömde skriva att jag äntligen fått tillbaka en massa skor som varit på omklackning. Det känns lite som julafton för min del, haha. Nu ska i alla fall dessa älsklingar ut och rastas. Later skaters!

ÅNGEST

OKEJ, just nu är jag ganska så irriterad på min kamera... Jag hade tänkt, som jag lovade igår, lägga upp en dagensbild idag. Mycket eftersom jag faktiskt för första gången kände mig bekväm i en hel-denim-outfit. Både byxor och skjorta, I like! Dock var min kamera inte lika övertygad och bilden som jag hade önskat lägga upp valde att raderas. Nedrans, jag har i alla fall gett mig tusan på att försöka igen så fort natt blir dag.

Istället får ni en gammal och lite småtråkig bild på moi! HÖRS IMORGON!



ha-ha

Undra vad det är jag ser på golvet/marken som är så in i bomben intressant?

Man ser inte så bra vad jag har på mig men jag kör på iaf:
Bild 1: Jeans - H&M, skärp - Mulberry, glansigt linne - H&M trend, armband - Marc Jacobs, Kofta - Tommy Hilfiger.
Bild 2: Dunjacka - Moncler, Knähöga stövlar - Bianco, väska - Michael Kors.
Men dessa plagg kommer ni att få se ganska ofta ffa väskan och jackan (och då på närmare håll).

DAGENS TIPS

Dagens tips, dagens tips, tjallallalla dagens tips! Ja denna helt fantastiska mockajacka är utan tvekan dagens tips. Den är just nu under budgivning på Seconds.se och ligger i skrivande stund på 900kr. Om det inte hade varit för att jag just nu leder 5 budgivningar, vann en igår och fick hem mitt första köp i förrgår hade jag utan tvekan slängt in ett bud. Men så tänkte jag, varför inte tipsa er om den! LYCKA TILL!

ON YOUR FINGERS

Något som jag verkligen inte kan få nog av är ringar, i alla dess slag. Helst vill jag ha dem stora, eller i form av djur, insekt eller döskalle. För inte speciellt länge sedan hittade jag snyggaste guld-skalbaggeringen i en liten secondhand butik. Irriterande nog hade jag inga pengar på mig just då, och när jag kom tillbaka senare hade en annan lycklig själ redan lagt vantarna på den. Glädjande nog kommer bland annat H&M i vår komma med en skalbagge ring. Den ska bli min!

FREY WILLE

TÄNK ATT fylla armen med frey willes armband i sommar. Jag vill i alla fall försöka införskaffa mig ett av de fina konstverken. Hm, sommarjobb? Jaaa tack!
frey wille

SKÄRP DIG!

ÄR DET bara jag som dreglar över detta bälte från Balmain? Självklart ingår det inte i min budget och jag har letat överallt efter något liknande, dock utan framgång... Någon som vet var man kan finna ett sådant? Jag vill skärpa mig! CIAO!
Balmain

WATCH IT

Nu är jag fruktansvärt sugen på att överösa mina armar med klockor av alla dess olika slag. Men eftersom jag är så kräsen, och framför allt måste tänka så himla mycket innan jag köper klockor, så kommer jag aldrig till skott. Jag sprang in på Ur & Penn i stanidag, som har total utförsäljning, men irriterande nog finner jag fel på varenda klocka. Framför allt eftersom visionen av min drömklocka är ganska suddig och drar åt alla håll. Men den guldiga med svart bakgrund på bilden med tjejen med jeanskjol skulle ju dock inte sitta helt fel.

ÖNSKEOUTFIT

SYND ATT man aldrig hinner ta sig tiden att göra det man vill, dvs blogga, läsa andras bloggar, läsa om nya trender to mention a few. Jag har alltid haft en rutin som innebar att besöka cirka tjugo (galet jag vet) bloggar som jag "veteranläser" men i dessa tider har jag knappt tid att läsa en, ännu mindre skriva här. Jag slängde i alla fall slarvigt ihop en önskeoutfit och ska förmodligen ut och shoppa till helgen. Det kittlar i fingrarna så sugen jag är på nya vårkläder, som förhoppningsvis packats upp i mina favoritbutiker. Till helgen ska jag även försöka ta lite dagensbilder. Vi får hoppas att läxorna lättar snarast. Hörs snart!
snyggt

PASTELL

Idag kom äntligen vårens första pastell-investering för min del! Vad det är för något får ni se imorgon. CIAO!

CHRISTOPHER KANE

För varje dag som går så ångrar jag allt mer och mer att jag inte köpte den långa varianten av Christopher Kanes krokodil-tröja. När jag stod där, inne på Topshop på Oxfordcircus, kände jag mig som en riktig fyndare, som sparade närmre 200kr på att köpa den korta varianten i stället. Men hur förbaskat dum får man vara? det är ju inte alls samma sak att ha den korta som den långa. Framför allt framgår inte krokodilen lika tydligt på den korta. Menmen, man lär ju sig av sina misstag! Right !?

-


ACNE



Jag insåg för ett tag sedan att jag är i stort behov av svarta kostymbyxor. Eller rättare sagt - 2 veckor efter att jag slängt mitt enda par, till stor del på grund av att jag kände att jag inte ville ha sådana längre. Men jo, det hela slutade ju såklart med att jag helt ändrade åsikt och nu skulle kunna döda för att par motsvarande. Denna incident skedde dock i mitten av december, men med mitt Sengångartempo i kombination med att jag just nu läser helvetes-året på helvetets-programmet så har jag inte kommit någonstans när det gäller lösandet av mitt problem.
De ljuva skapelserna på bilderna ovan kommer ifrån Acne. Och jag håller alla mina tummar för att de ska finnas kvar när jag har tid att köpa dem.
Photo: Linngustafsson

WE ALL LOVES DREE

Kändis barnbarnet och -dottern Dree Hemingway är inte att leka med. Inte nog med att hon på alla sätt har utseendet för sig är hon ju  fasansfullt cool och bär på en otroligt snygg stil. Varje ny bild man ser på henne slår alltid den föregående med hästlägder, kvinnan har inga gränser.

LAPPAT OCH KLART

ATT LAPPADE JEANS är en av vårens hetaste trender har väl ingen undgått? Lappade med slitning fick vi se i butikerna redan i höstas och dessa jeans kommer att fortsätta trilla in även under 2010.

Mina personliga favoriter kommer från ACNE och är riktigt snygga. Eftersom jag inte är gillar särskilt låga jeans eller utsvängda för den delen heller är de perfekta. Tyvärr hittar jag ingen bild på mästerverket men publicerar självklart en så fort jag kan.
acne
Här kommer ett annat par, även dem från ACNE!
Photo: style

THE GARDEN COLLECTION

EN AV vårens trender är helt klart blommigt, stor som små. Att det därför kommer köas till H&Ms Garden Collection är väl en självklarhet. Kollektionen innehåller allt från färglada, blommiga löst sittande klänningar till de lite tajtare och enfärgade. Plaggen består helt och hållet av återvunna och ekologiska material.

Hur som helst är jag helt förälskad och får redan upp bilder i huvudet om bruna ben, solblekt hår, fräknar och beiga klackar till klänningen nedan. Den skulle jag definitivt kunna köa en hel dag för, och tro mig, det kommer jag att göra.


hm


Hela kampanjen modellas av skönheten Natasha Poly. Personligen tycker jag det är ett bra val av modell. Hela stylingen och bilderna porträtterar verkligen det trädgårdsromantiska som H&M vill få fram.


H&M beskrivning av kollektionen: romantisk, exotisk, glamourös och abstrakt; vårens blommiga mönster tillför en injektion av kreativitet och kärlek till din garderob! Kollektionen är 100% inspierad utav trädgården, trädgårdsromantiken, landskap och -70 talets hippie/chic flower-power!


Kolla in fler bilder på: http://www.hmthegardencollection.com

Kollektionen släpps den 25 mars!




DVF AND HER FABULOUS PRINTS


dvf
EN AV mina favoritdesigners är och kommer nog alltid att vara Diane von Furstenberg. Hennes sätt att blanda och matcha med mönster är helt fantastiskt. För att inte tala om hennes så välkända omlottklänning.
Dianes vår- och sommarkollektion för 2010 är som vanligt mycket fin och användbar. Kollektionen innehåller allt från svepande och färgglada långklänningar, virkade miniklänningar och stora, färgstarka armband.
Här kommer en film på hela DVFs S/S10 kollektion! Enjoy, CIAO!

VÅRENS TRENDER No.2

&quo

Redan förra och förrförra året började olika plagg av jeans röra sig uppåt på trend-barometern. Jeans jackan, jeansskjortan och shorts gjorda av Levi's 501:or var bland de hetaste vår-och sommarplagg dessa år. Men i år slår vi till på stort. Och begreppet t;more is more" kommer till sin fulla rätt. Plagget ska nämligen helst matchas till ett annat plagg i jeans, och dessutom samma nyans. De tidigare babyblå shortsen och skorjan får nu även gärna inta lite mörkare nyanser. GO DENIM!
Photos: Style

-


VÅRENS TRENDER No.1



Funderade lite och kom fram till att starta en liten följetång med vårens trender. Här kommer den första i serien, nämligen Militärt. Framförallt gäller denna trend själva jackan, som i vår vill följa naturens färger. Trenden gör sig bäst då man följer Balmains spår och använder den öppen med slarvigt upprullade ärmar.
photos: Style

WANG+TOPSHOP+WEEKDAY

JAG SÄGER då bara mums. Jag vill helt klart ha ett par leopard-mönstrade kilklackisar i min vårgarderob. Sen vilka det blir vet jag inte ännu. Det kan enbart tiden utvisa. Kanske Wangs? De kommer från hans S/S 10 kollektion och matchas bäst med ett par knähöga grå strumpor och snyggt skräddade shorts. Annars tycker jag även att Topshop gjort ett bra jobb med sina. Det är nästan så att jag är mest förtjust i dem, lite mer användbara än Wangs. Om det dock är så att det svider lite i plånboken kan man ju satsa på Weekdays tappning av leopardklackarna. Undrar bara vad de kommer att kosta och när de kommer ut i butik? Någon som vet?
mums
Wang till vänster, Topshop till höger och undertill Weekday
Bilder: emsedge, style

BEHIND THE SCENES

Som ni kanske redan vet så har ju Topshops S/S 10 kollektion otroligt mycket älskvärt att komma med. Och jag kan säga så mycket som att jag fallit pladask. Då kan ni ju troligen gissa hur glad jag blev när jag hittade denna behind-the-scenes-film från fotograferingen av denna kollektion. I Love it!!




ALIEN + ALEXANDER MCQUEEN

alien
VAD TYCKER vi om alienskorna från Alexander McQueens S/S10 kollektion, hiss? eller diss?
vickan
Personligen brukar jag vara väldigt öppen för det extrema och innovativa men detta kanske är lite att ta i? Antonio Berardi är ett annat exempel på en designer som varit kreativ och skapat någonting utöver det vanliga. Ni kommer väl ihåg de "hällösa" skorna som Victoria Beckham så gladeligen sprang runt i? Men det är ju ett tag sedan nu. Well well, vi får se om någon fashionista införskaffar McQueen-pjucksen och gör de fantastiska!

DENIMFEBER

GOD MORGON allesammans, idag vaknade jag med ett leende på läpparna eftersom jag insåg att jag faktiskt har långhelg och inte börjar skolan i morgon. Underbart. Jag ska i och för sig plugga hela dagen idag och i morgon, men det tycker jag är helt ok så länge jag själv får besluta om när jag ska gå upp och så vidare.

elsa

Hur som helst ville jag bara uppmärksamma alla om modereportaget i nyaste ELLE med Elsa Hosk. Inte bara det att Elsa i sig är grymt cool.  Dessutom är hon klädd i en stil som verkligen faller mig i smaken. Denim, denim, och åter denim. Detta bär hon bland annat i form av slappa och otroligt snygga skjortor som hon markerar midjan med hjälp av bland annat midjehöga byxor eller tunna läderskärp.  Sen gör inte de knähöga strumporna i skyhöga klackar det mindre hett heller.

elsa

Outfiten till höger är helt klart en favorit. Skjortan som kostar 400 kr från Monki ska definitivt hänga i min garderob till våren.

elsa

Skinnjackan från Jofama, 3 495 kr, hade man inte tackat nej till.

 

Eftersom min dator vägrar göra som jag vill kan jag inte lägga upp alla bilder från reportaget, men köp tidningen och kolla in själv vetja, man kan inte bli annat än inspirerad. TOODLES!

 


THE TRENCH


Vårvärmen är faktiskt bra mycket mer än välkommen just nu. Att snön ligger kvar och att termometern pekar under noll är ju bara så oroligt deprimerande. Ser så fram emot att kunna klä mig i svala kläder igen. Det är ju trots allt mycket enklare att klä sig snyggt då. Det känns iallafall så nu när man är så lla tvungen att klä sig varmt. Men ja, till sak! Jag har ju nu i två år gått klädd i samma trench och känner verkligen för att "byta upp mig". Och lyckan överrumplade mig igår när jag hittade den perfekta trenchcoaten på internet, och odag kommer den klickas hem, ni får se den lite senare
photo: jakandjil

SKULLS

ÄR DET bara jag som är trött på den överanvända Alexander McQueen-sjalen med dödskallar på? Jag tycker inte att varken den eller alla dessa kopior som gjorts är snygga, inte längre i alla fall. När jag dessutom såg att ELLE tipsar om just denna otroligt plagierade sjal blev jag bara trött. Jag ber er, kom med något nytt och inspirerande.
amq
Däremot tycker jag att Alexander McQueens smycken är riktigt vassa, kolla bara in denna skönheten till ring. Den hade gärna fått pryda mina fingrar alla dagar i veckan. TJATJA!
amq

THEHAUTEPURSUIT


Här ser ni henne! Hur snygg är inte hon lixom!? lyckas mer eller mindre alltid leverera riktigt snygga outfits. Lite tråkigt att hon inte uppdaterar så värst ofta, men när hon väl gör det, då du, då är det bra!
Mycket päls, läder, kedjor blandat med puderfärgade, sötare plagg, vilket faller mig helt i smaken. Och påminner hon inte en hel del om fashiontoast, både till utseende och även lite i stilen ?

The Haute Pursuit

WANG-FLÄTAN!


Känner egentligen mest för att slå sönder något när jag ser dessa bilder. Mina dagar som långhårig med Wang-fläta är ju trots allt passé. Senast idag sattes saxen i det och plockade ytterligare en del av de slitna topparna. Men hur sorgligt det än var, så var det nog värt det. Risbusken som har prytt mitt huvud de senaste månaderna har ju faktiskt inte direkt varit något att skryta med. Får väl se hur det ser ut med kort Wang-fläta? låter inte direkt som någon hit, men vem vet! Har förresten pysslat ihop ett kollage från min absoluta favoritblogg som snart kommer dyka upp här. Så kika in lite senare!

THE DREAM

DET ÄR väl ungefär ingen som undgått att se Alexander Wangs Coco Duffel Bag. Om inte annat hängandes stilsäkert på Elin Klings arm. Väskan som är tillverkad av 100% lammskinn med kopparnitar undertill är helt fantastisk. Även om denna väska kan komma att repa många bord och fastna i ens strumpbyxor vet jag att detta är väskan för mig. Jag känner att jag bara MÅSTE ha den, mycket eftersom jag inte KAN få den. Detta beror inte bara på att den kostar en kosing utan även på grund av den är näst intill omöjlig att få tag på, om man inte heter MK Olsen och står på prio-listan för alla heta releases. Jag ser dock ljuset i tunneln och kommer kämpa för att denna skönhet någon gång i framtiden hänger på min arm, det lovar jag. CIAO!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


STUD ME


Man kan trots allt inget annat än älska dessa klackar. De är kopior ifrån Louise Goldin's S/S10 kollektion. Dock kopierade av Louise Goldin själv, vilket gör det helt okej. Dessa är gjorda för samarbetet med Topshop. Alltså kommer de, om inte annat, dyka upp på Topshop.com.

THE START OF SOMETHING NEW

TJA och välkomna till vår blogg som nu efter många om och men fungerar. Här tänker vi, Elisabeth och Josefine, skriva om vad som händer i vår vardag, men framför allt om mode eftersom vi brinner för just mode och allt som hör där till. CIAO!

RSS 2.0