IRONI

Satt och kollade igenom gamla inlägg på bloggen (som snart fyller ett år... sjukt). Hittade i alla fall den här bilden med tillhörande text. Då trodde jag inte att jag skulle få ha den vackra jackan hängandes i min garderob inte!

OUTFIT

Sitter och håller på en gammal outfitbild på Els som jag kan publicera... Nu ska jag på lägenhetsvisning, wehej!
Till helgen åker jag på en unga moderater-helg i Höllviken. Det ska bli så roligt!

GYNNING

HAR EN KOMPIS SOM JOBBAR MED GYNNING, HAN SKICKADE NYSS EN INBJUDAN. SKULLE SÅ GALET GÄRNA VILJA GÅ PÅ VERNISSAGEN PÅ PUB. ÅH. VARFÖR BOR JAG INTE I STOCKHOLM?

VÄLKOMMEN

...hem till min systers garderob. Fotade för ett tag sedan några guldkorn ur just hennes garderob och tro mig, det finns fler...

SM-GULD

JA, nu är guldet himma igen!
Saknar tiden då mitt hår var så blondt och Alexander så hel...

NICE SHOES

Okej, ska röra mig mot bussen nu och har en aning brådis... Vi hörs senare. Så länge får ni kika på ett par helt okejsnygga skor.

SHOPPING

Hittade ju som sagt ingen klänning igår i Malmö, dock detta halsbandet från H&M. Har lånat Elisabeths, inköpt i USA, för länge och kände att jag ville ha ett eget... Sjukt sammanträffande att H&M gör ett identiskt just nu... Ibland har man väl bara tur.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe för att sen möta upp med Hanna och plugga. Love my life!

MYSDAG

Var i Malmö idag och letade efter en klänning till förbundsstämman. Blev jättebesviken på Acne, förväntade mig att hitta något därifrån direkt... Spenderade lite tid i stallet imorse också, jag kunde inte haft en mysigare morgon. Nu ska jag plugga, fy för allt sånt just nu.
Jag och världens sötaste hund, Molly
Snygga Clara
Jacka - Acne

DEN DÄR PALERMO

Älskar Mangos samarbete med Olivia Palermo för A/W 10 tror jag att det är. Hon och hennes snygging till pojkvän ser helt fantastiska ut på bilderna. Först Scarlett Johansson och nu Olivia, det kan inget annat än att bli lyckat! Nehej du, nu måste jag krypa till kojs. Min säng kallar och mina ögonlock sviker. Sex skrivna sidor idag på min hemtenta, ändå helt okej. God natt!

RSS 2.0