ELISABETH

Jag har nog officiellt världens snyggaste kompis!

VÄSKA OCH VALBORG

Jag dör så snygg min "bag-to-be" är. Nästan så snygg att jag skulle kunna gifta mig med den. Jag har nu fått klara besked om att den kommer finnas i min famn senast natten mellan den 7e och 8e maj. I'm loooooonging!

Idag är en mycket underbar dag. Jag har snart bokat biljetter till Lady Gaga i Malmö, skrivit nästan alla nationella prov, fixat allt som behöver fixas till morgondagen då det är Valborg. Dagen då hela Lund samlas i stadsparken och har det asnice!! Nu ska jag bestämma what to wear tomorrow. Tycker det är så jobbigt att veta om man ska köra på shorts eller byxor. Hmm, även om det regnar kommer säkert alla lundensiskor springa runt i små avklippta Levis-shorts till ett par gummistövlar. Men nej, shorts tänker jag nog inte ha på ett tag, mina ben är för tillfället alldeles för bleka...
Ha en trevlig valborg allesammans! Jag ska försöka ta lite bilder, det lovar jag!
förresten bilden kommer från elin klings blogg, men det förstod ni nog alla.

HEJ OCH FÖRLÅT

Hej och förlåt. Tänkte egentligen bara säga det eftersom jag inte tar han om min "bloggbebis" som jag borde just nu.
Idag vaknade jag upp med ett stort krull (bilden ovan) och tänkte att det här skulle bli en bra dag. Den blev det inte, jag kan nämligen ha skrivit ett av mina sämsta prov någonsin idag. Fyfan för allt just nu. Framför allt matte. Jag förstår verkligen inte hur ett prov kan påverka en så. Tyvärr gör jag misstaget att identifiera mig med mina betyg och när de inte mår bra, gör inte jag heller det. Jag kan väl egentligen inte säga att jag har dåliga betyg, över huvudtaget. Men när jag inte har total kontroll mår jag inte bra, vilket är ett drag i min personlighet som jag inte är särskilt stolt över. Vidare har jag världens press på mig själv också, sätter jag inte 20,0 tycker jag att jag är dålig. Herregud, vad är det med mig?
Vart jag från början ville komma med detta inlägg var att provet gick dåligt trots att jag legat i som ett djur. Nej, matte lär aldrig vara mig grej och ett mvg i matte c är nog som bortblåst just nu. Fan vad jag ska naila nationella, jag kan och jag ska.
NU ska jag återgå till att studera. 4 prov till denna veckan... Det kan inte bli bättre!

GOING TO THE MOVIES

Nu ska jag snart på bio med William och Carro. Tror filmen vi ska se heter Kick Ass, få la se om den är bra. Eftersom jag fortfarande är sjuk och började på penicillin idag, blir den inte mycket outfit ikväll.

RUBY ALDRIDGE

Idag skulle jag mer än gärna se ut så. Det gör jag inte kan jag ju säga -men hallå jag vet, ni kan ju låtsas att det är jag på bilden?!

Nu ska jag efter otaliga timmars sömn, piller och te göra en kraftansträngning på beräknat en timme. Önska mig lycka till!
Photo

EXTENSIONS

Idag blev jag riktigt sugen på att göra extensions. Svängde inom min favoritsalong "Bli fin" och frågade om priser och så. Det kostar 2750 kr och då ingår shampoo samt balsam för löshår. Detta sätts i så fall i med keratinvax. Någon som har erfarenhet, från denna salongen eller bara rent allmänt av extensions med keratinvax, att dela med sig av? Det skulle uppskattas, jag känner mig ganska kluven.
Jag i clips, förra sommaren.

FÄRG

Kom nyss hem från skolan. Var ju tvungen att svänga inom där idag för att skriva ett prov trots min höga feber. På vägen hem fick jag ett sånt shoppingsug att jag gick in på H&M och hittade ett halsband. Jag gillart, lite färg såhär på våren är trevligt. Nu måste jag sova en stund och sedan ta i tu med klädmesset på mitt golv, jag står inte ut längre. Testade förresten halsbandet till min nude-färgade blus från Acne, trivs riktigt bra med den matchningen.
Shit vad jag är trött, syns inte det i mina ögon? Tur att jag vet att min Wang är påväg, lite motivation sådär. Den landar dock inte hos mig förrän om drygt 2 veckor, nedrans vulkan...

HELP

Jag, precis som många andra, letar för fullt efter det perfekta klumpiga halsbandet. Jag fastnade för det här men kan inte bestämma mig för om det verkligen är fint eller inte. Hjälp mig, allvarligt, jag behöver åsikter nu!
Det är iofs. väldigt billigt men jag måste alltid tänka efter 10 gånger innan jag köper saker. Man kan väl säga att jag är en sådan där impulshandlare. Ni vet vad man säger: "Många bäckar små..."

SJUKLING

Idag ser jag ut såhär. Sjukare än någonsin var jag tvungen att stiga upp i gryningen för att åka med min pappa i taxin in till Lund. Eftersom min hals inte tillåter mig att prata och då min feber ligger på 39 grader måste jag vara hemma från skolan idag. Ingenting jag själv vill men eftersom jag envisats att gå till skolan mån/tis och jag bara blivit sjukare, måste jag ligga hemma idag. Lite skönt är det ändå för nu ska jag äta frukost (smoothie) och chilla i sängen med datorn och Glamourama, fint att jag blivit hooked vid den serien NU, alltid sist.

Ridbyxor - old school, skor - Nilson, kofta - H&M, linne - Zara
Kom på att jag måste vara i skolan till klockan halv 3, nationellt i tyska, aaaah önska mig lycka till!

SOCKA I SKO

Det här tycker jag är en av de snyggaste trenderna nu såhär tidig vår när det fortfarande är lite kallt men man kanske vill börja använda high heels, om inte dagtid så i alla fall nattetid. Tyvärr har jag inte hittat varken de perfekta strumporna eller skorna ännu. Jag antar att jag får fortsätta leta. Skulle gärna ha något i stil med de från Burberry på bilden ovan eller en snygg lite klumpigare modell från Acne.

LUIGI TADINI

Fasen vad du är snygg!

Idag regnar det, inte motiverande. Jag är sjuk med feber och ont i halsen, inte motiverande. Jag har nationellt i tyska imorgon, inte motiverande. Snart ska jag åter finna motivationen i livet och börja slänga upp lite dagens, loovar. Denna gången menar jag det verkligen!

LUGGFRI

Nu ska jag duscha sen sova, SOV GOTT!

RANDOM

Jag har verkligen pluggat hela dagen. Literally suttit framför datorn och skrivit på min hemtenta hela dagen. Nu känner jag mig så trött att jag knappt vet vad jag heter. Just nu sitter jag med en rykandes kopp te med smaken lakrits/fläder (det är jättegott, lovar!) i handen och slöläser bloggar. Jag orkar inte att alla (läs Linn Herbertsson) ser så überfräscha ut medan jag sitter i en ful hood-tröja och längtar efter att få ta en dusch och sedan stupa i säng.
Anledningen till bilden ovan är att jag helt enkelt vill ha långt hår. Och det är nu, fasen, sommaren närmar sig och inte syns det någon märkbar skillnad på mitt hår. Jag börjar undra om jag ens kan få långt hår, kanske är det den abnorma mängden te jag dricker som saktar ner processen, vem vet?!

MIU MIU

Jag älskar Miu Miu's senaste kampanj. Modellen ser verkligen ut som en trasdocka...

THE SHOES

Eftersom jag inte tog någon ordentlig outfit-bild igår slänger jag upp en bild på vilka skor jag hade på mig. De är från Don Donna och tillhör min finfina vän Josefina. Jag hade riktigt kul igår även om kvällen kanske kunde slutat lite bättre. Nu sitter jag i alla fall vid datorn medan Josse ränner runt som en galning och städar, duktigt!
Nej, nu väntar lite plugg (Historia, en hemtenta om hur Hitler kom till makten, intressant!) därefter vet jag inte. Kanske Clara, kanske inte.
Svaret är nej, jag hade inte de leggingsen till skorna...

UTGÅNG PÅ INGÅNG


Shot, vi ses i dimman...


THE LAST ONE

Gissa vem som fick den sista?! Herregud, jag är i extas. Jag älskar dig och kan inte förstå att du är på väg hem till mig. (Dock kunde den (läs älskling) endast skickas inom USA, så håll tummarna för att alla mellansteg innan den landar i mina händer går vägen).
Ikväll blir det utgång. Jag bloggar igen innan dess.

HERREGUD

Jag hade just ett otroligt trevligt samtal med min pappa. Om vad får ni reda på ikväll!

TILL SLUT



Äääntligen, säger jag bara! som jag gått och väntat på att få haffa dessa. Och som man säger - den som vänta på nått gott! Men nu har jag bannemej väntat i en evighet, och de är äntligen på väg hem till mig. Och det känns helt fantastiskt skönt. Ni hittar dem på topshops hemsida för bara £40 exklusive frakt.

Photo, Caroline Blomst

MICHAEL KORS

Jag borde egentligen plugga men kunde inte hålla mig. Idag har varit en sjukt dryg dag, som var tyvärr var lite kyligare än alla andra den senaste veckan. Nedrans också, jag som så gärna hade velat börja använda mina Michael Kors-sandaler, de rastades inte så mycket i fjol trots att jag köpte "darlings-arna" då. Kanske får de ut och vandra på NYC gator igen, eller vad säger du Jossa?
NU väntar loppelådan (det ordet sa alltid mamma till mig när jag var liten med benämningen säng. Som "vuxen" får ordet en helt annan mening) GOD NATT!

TO DIE FOR

Jacka från Munderingskompaniet - 5579 kr

Nu har en sådan där våg av läxor svept in igen vilket innebär att bloggandet kommer komma att bli lidande, framför allt imorgon. Så snart detta är avklarat återkommer jag igen. Nedan ser ni min drömskinnjacka, jag har ju letat efter en beige, utan success. Om någon har tips på en vass beige skinnpaj lagd åt det mer ekonomiska hållet skulle det uppskattas mycket! Nu ska jag dra duntäcket över huvudet. God natt!

SHOPPING

Här kommer gårdagens shopping:
Thomas Sabo armband, kände att det var på tiden att inhandla ett sådant

Sam Edelman-kopiorna som jag gått och klämt på sen i höstas (tycker att tån är lite väl spetsig) men nu så, nu kunde jag inte hålla mig längre. Framför allt inte när de var sänkta till 350 pix.

FREDAGSMYS

Har spenderat kvällen med Josefina vilket var trevligt som vanligt. Tidigare idag träffade jag även Clara en sväng och vi drog till Novis, där jag handlade lite grejor, men dem får ni se imorgon. Kan ju avslöja att jag köpte en grej som jag gått och känt på sen i höstas och nu var på rea, sånt uppskattas! NU väntar filmtime med 500 days of summer (tror jag den heter). Alla går hursomhelst och snackar om hur bra den är hela tiden, och nu ska lilla jag se den, sist som vanligt. GUTE NACHT!
Nästa fredag taggas som tusan, eller hur Josefina??

DOTS


Strumpbyxor - H&M, skor - Nilson, Väska - Thomas Burberry, Klänning (syns knappt) - Cheap Monday

INTENSE

Barbara Martelo i jacka från Isabel Marant. Snyggt med ett stort S!

I LOVE YOU

Min älskling (läs Alexander Wang, Rocco Mini Duffle) är på lager igen! Jag är i extas, även om jag fortfarande inte har råd med den, vet jag att jag fortfarande KAN köpa den, vilket ger mig lite sinnesro. Nu blir det till att prata med Vater och sedan försöka övertala honom. Jag kan ju inte vänta tills i sommar när jag tjänar mina egna pengar, då lär den ju vara slut igen, och då kanske för gott. Mer än så säger jag inte, ni kanske också är på jakt efter denna skönhet.
Efter en lång dag med mycket skola, mycket pluggande som avslutades med gymträning på Gerda med Josefina blir det nu sömn. Jag har en viktig dag framför mig. Vi hörs imorgon, GOD NATT!

BLACK AND COLD



Bildernas kyla är väl inte riktigt rätt till vädret som kommit nu. Men ändå! Kom precis hem från en mysig uteserveringsfika och ska genast sätta igång med pluggandet inför högskoleprovet..huhh! Kommer lägga upp lite bilder senare. SEE YA!

Förresten, leggingsen i ett antal inlägg längre ner kommer ifrån H&M!

ANNA WINTOUR


Jag behöver väl inte skriva särkilt mycket till bilden ovan. All vet redan vem hon är. Alla vill vara den hon är. Hon är helt enkelt en av mina största förebilder.
Till något helt annat, gud vad varmt det var idag. Jag höll på att dö i mina skinnstövletter som jag så envist skulle ha imorse. Inte visste jag att det skulle bli 15 plus och så mycket sol att jag nästan fick kisa i mina solglasögon. Nej dem får jag nog packa undan ett tag. I alla fall tills det blir tillräckligt varmt för att ha shorts. Ja, så gör jag. Dem blir nog ruggigt snygga i sommar till ett par välskräddade shorts. Imorgon är det jag som trippar jag runt i ballerinaskor, that's for sure. Då lägger jag nog även upp en dagens, får ta mig i kragen och se till att det blir av.
Nej, hörrni läxorna läser inte sig själva, ett papper om EU:s institutioner väntar, ovanligt kul. Faktiskt. Later!

SMILE



I och med att jag inte inte är en av de lyckligt lottade som belönats med gåvan att hålla koll på saker och ting så har det dessvärre inte blivit någon dagens på ett tag nu. Orsaken till det är, inte helt otippat, att kameran varit borta. Men idag hade vår städerska tydligen lyckats hitta den, vilket jag är evigt tacksam för. Så imorgon ska det bannemej bli en dagens. Men sålänge bjuder jag på en bild som jag sparat här på min mammas dator för väldigt längesedan. Otroligt snygg är den iallafall. Funderar lite på att göra om en av alla mina kavajer så den blir snarlik. Vad tror ni om det ?

Photo, Anywho

WHERE DID U GET THAT




Först när jag såg bilderna så förälskade jag mig i kjolen. Men efter hand insåg jag att i princip varenda detalj i outiften är någonting som man mer än gärna skulle placera i sin garderob. Väskan lixom, hur snygg är inte den!?
Photo, Wheredidugetthat

HA-BEGÄR



Läste hos anywho att dessa snyggingar kommer ut i butik nu i veckan. De kommer kosta någonstans kring 200kr, vilket jag tycker dem ser ut att va väl värda. Jag är själv väldigt trött på alla leggings med skinndetaljer i olika varianter, men dessa fick mig faktiskt att tänka om. Det är troligen kontrasten mellan mjukt och hårt som fått mig att falla pladask.

Photo, anywho

I'M OFF

Idag har jag på mig mina nya tights och mina nya converse, shit pommes frites jag hade glömt hur vita och fina de är i början. NU blir det IKEA för hela slanten!

LACE+STRAW

Sådärja, då är morgonmyset framför TVn officiellt slut och studietimmarna måste inledas. Tänkte bara passa på att önska alla en perfekt dag! Njut av bilderna ovan, visst är kontrasterna fantastiska?

WATCH IT

Nä hörrni, det är väl dags att sova. Inte för att jag har skola i morgon, vi har en dag extra ledigt, men för att jag ändå tänkte spendera morgondagen med studier (och lite IKEA). Jag tänkte hursomhelst bara passa på att visa upp mitt nya halsband i form av ett ur. Natti!

AAAHHHHHH!!!!



AAAAAHHHH!! skorna jag så förbaskat gärna vill- och velat ha i över en månads tid är slut. Skulle beställa dem imorgon, och idag tog de slut. Hur typiskt är inte det på en skala?

Bilderna kommer ursprungligen från Vogue Nippon. Just denna hittade
jag dock hos Columbine.

SHOPPING

H&M
H&M - Jag behövde verkligen ett par vardagsballerina och dessa får duga

H&M - De kanske inte ser ut vara så mycket för världen här, men dessa randiga leggings kommer verkligen komma till användning när mina randiga strumpbyxor är sönder

Snart lägger jag även upp shoppingen från Stockholm så stay tuned...

HÄSTTJEJ

Slänger in en snabb dagens, idag kör jag ridstilen helt ut! Oj, min buss går om 3 min, gotta go...
"Ridbyxa" - Zara, Blus - H&M Trend, boots - Nilson (tror jag, haha)

LET THE SUN SHINE IN







photos, cameron smith + weheartit

GOD MORGON


Åhh fy! Idag är det min sista lediga dag och imorgon börjar allt rå-pluggande igen. Sitter just nu mest och funderar på om jag ska ha ett eller två par strumpor på mig. Ska nämligen till stallet och rida en sväng. Måste ju ta vara på ledigheten fullt ut!

LOOK AT THOSE SHOES

Vet inte hur många gånger jag bloggat om dem nu, men alltså herregud, Acnes Atacoma är rena kilklacksdrömmen.
Insåg nyss att jag inte lagt upp varken shoppingen från Stockholm eller del 2 av bilderna. Jag tar nog och gör det imorgon så kika in då. Nu ska jag sova, tjingeling!

CAN'T MAKE UP MY MIND

Well,  som rubriken lyder, jag vet inte vad jag ska ta mig till med ett par skor. Det var för ett tag sedan jag fann dessa dansskor (som de faktiskt är) med träklack i min mammas garderobgömma. Själv älskar jag skor med träklack, och framför allt blandningen av skinnfärgen samt svart. Just nu håller jag på att rensa ut bland mina skor och kan inte, enligt mamma, behålla alla (som jag egentligen vill). Vad ska jag göra med dessa darlings? Slänga? Behålla? Jag är osäker, det känns som att klacken är för låg.

http://victoriatornegren.blogg.se/

Jag älskar hennes blogg och stil!
Usch vad mycket påskgodis man ätit de senaste dagarna. Vill bara krypa ner under täcket tills tisdag då jag planerar att träna typ 1000 pass innan jag går under jorden igen.
Min pappa kan vara bra rolig ibland. Jag letade (ja, pappa gömmer fortfarande det) fram mitt påskägg igår och vet ni vad som låg i? En påse med Anthon Bergs mandelägg, en 500-lapp samt en lapp med texten "Om du vill ha mer godis får du köpa det själv". Gissa om jag blev glad, nu ska jag handla kläder för varenda slant...
GLAD PÅSK!

NELLY.SE

Jag kunde faktiskt inte motstå att göra en bikini jag heller, så rösta på och ge mig chansen att vinna soliga priser!
RÖSTA HÄR!

 


STOCKHOLM DEL 1



FUCK KOLLEKTIVTRAFIK

Bilderna som lovades innan jag drog till Sthlm får vänta lite. Ikväll måste jag få ta det lugnt. Att ta sig från huvudstaden till Lund igår tog 8(!!!) timmar. 8 timmar av förseningar, ovisshet och huvudvärk. SJ borde faktiskt skärpa sig.
Nu ska jag vila, fjortisbilden nedan bjuder jag på.

RSS 2.0