MIDDAG

Nu lagas det mat i stora mängder. Svamprisotto ryktas det om! Riktigt gott!

INSPIRATION

Inte för att det på något vis är onsdag idag, utan snarare bara för att jag fann denna bild på en grym blogg och tyckte den var hejdundrans inspirerande!! Håll till godo!

HAIR AND NAILS, AGAIN

Tänkte egentligen bara visa upp mitt (typ) nylockade hår och mina nymålade naglar i färgen Muddy Water från Isadora (tror jag), älskar det. Nu ska jag svänga ner på stan och fixa skidkläder inför Verbier och vecka 8!

ELIN SKAPAR BRÅK?

Tjat, tjat, tjat. Ja, ända sedan hemligheten offentliggjordes är det Elin Klings kollektion alla pratar, bloggar och drömmer om. Jag ska absolut in till Malmö och köa den tredje så vänta er att slåss över långklänningen med mig och visa lite hänsyn tack, detta blir mitt första modeköande!!

LEOPARD

Ny klänning! Tog en sväng på Nova efter skolan och shoppade lite trots att jag satt upp ett shoppingförbud för mig själv. Köpte även underkläder och ansiktsmask. Imorgon är jag ledig och ska gå ner och inhandla en ny kamerasladd, här ska det bloggas!

Ska även träna och träffa min fina Claris!
Jag i min nya fina klänning! Älskar draperingen längst ner, från Topshop runt 500-lappen!

LACK

Jag bloggade om den här jackan för ett ganska långt tag sedan nu och insåg åter igen hur snygg den är. Acnes vårkollektion är liksom bara för bra.

HAIR

Jag har gått och köpt mig lite hår. Här kommer en riktigt lökig bild på det tagen i photobooth...


UPPER CLASS

Jag och Linus, bild från julavslutningen. Jag älskar min päls!!

HAIR AND NAILS

Okej, jag har numera långt hår, nice. Hur? Det stavas extensions. Yes, äntligen har jag tagit mig i kragen och satt i några sådana. Det blev skitsnyggt! En tydligare bild på resultatet får ni se imorgon i en flashig photo booth-bild (när jag inte varit iväg och gymmat i två timmar.)
Nu ska jag sova, att fixa hår och naglar på en och samma dag tar musten ur en. God natt!
Och nej, jag vet fortfarande inte hur man vänder iPhonebilder...

SJUKLING

Jag vill inte mer... Har fått bihåleinflammation och kan inte röra mig från sängen. Idag ska vi ha en riktigt mysig dag med MSU Lunds styrelse och jag kan knappt delta, åh vad jag hatar det här. Jag är världens mest rastlösa människa och att bara sitta still i en morgonrock en hel dag är det värsta jag vet...
Visst är Baptiste Giabiconis ansiktsdrag fantastiska?

SUMMER

Har nu officiellt sätt varit sjuk sen min födelsedag för drygt två veckor sedan, känns sådär. Just nu behöver jag allt vad sommaren 2011 innebär: student, resor, flytt utomlands, Almedalen, solblekt hår och fräknar. Förhoppningsvis en Lasse-konsert också!

Summer of '10 bjöd bland annat på:
Resa till Barcelona.
Det här kan vara den lökigaste bilden någonsin, men den beskriver hur glad jag var i detta ögonblick så fantastiskt bra. Lars sommarturné 2010.
Båstad var trevligt.
Gick på mängder med studenter, här hos barndomsvän i Kristianstad.
Resa till Moskva.

NYTT

Här är två nya saker ur garderoben.
Tröja från Topshop med strasstenar!
Jag lyckas inte vända på bilden som föreställer min älskade blårävspäls

FAVORIT

Av alla Elin Klings snygga outfits 2010, och det är ju många, blev denna min favorit. Kan bero på att jag älskar Acnes spikskor (har använt mina fler gånger än jag trodde när de blev mina), kan också bero på väskan (som använts så mycket att min gått sönder... den skickas tillbaka till New York den femte januari).

Men egentligen beror det nog på att Klingan har en förmåga att matcha material och färger som igen annan. Alla "delmoment" i denna outfit är så snygga tillsammans!

LAST PHOTO OF 2010


Man ser så konstig ut i ljuset av en mobilkamerablixt, men here you go! Den sist tagna bilden 2010.

DARLING SHOES

Eftersom jag är sämst och har tappat bort både kamera, kamerasladd och ett minneskort... Hur man nu lyckas med det så får jag tills detta är återfunnet blogga med mobilbilder.
Då jag inte skrivit på ett tag finns det många godsaker att visa upp. Dessa skor har snabbt blivit mina nya bebisar... Som jag kanske borde ta hand om lite bättre.
Acne Track

RSS 2.0