DENIMFEBER

GOD MORGON allesammans, idag vaknade jag med ett leende på läpparna eftersom jag insåg att jag faktiskt har långhelg och inte börjar skolan i morgon. Underbart. Jag ska i och för sig plugga hela dagen idag och i morgon, men det tycker jag är helt ok så länge jag själv får besluta om när jag ska gå upp och så vidare.

elsa

Hur som helst ville jag bara uppmärksamma alla om modereportaget i nyaste ELLE med Elsa Hosk. Inte bara det att Elsa i sig är grymt cool.  Dessutom är hon klädd i en stil som verkligen faller mig i smaken. Denim, denim, och åter denim. Detta bär hon bland annat i form av slappa och otroligt snygga skjortor som hon markerar midjan med hjälp av bland annat midjehöga byxor eller tunna läderskärp.  Sen gör inte de knähöga strumporna i skyhöga klackar det mindre hett heller.

elsa

Outfiten till höger är helt klart en favorit. Skjortan som kostar 400 kr från Monki ska definitivt hänga i min garderob till våren.

elsa

Skinnjackan från Jofama, 3 495 kr, hade man inte tackat nej till.

 

Eftersom min dator vägrar göra som jag vill kan jag inte lägga upp alla bilder från reportaget, men köp tidningen och kolla in själv vetja, man kan inte bli annat än inspirerad. TOODLES!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0